Saturday, December 1, 2018

SPAIN & PORTUGAL.. Alhamdulillah..

Alhamdulillah smooth drive, smooth 3,600km road trip pada 5-15 November baru ni.. 

Assalamualaikum & Salam Sejahtera.. 
Moga sentiasa sihat, dimurahkan rezeki, dilindungi & dirahmati Allah


AL-HAMBRA



Perjalanan kami selama di Spain & Portugal. Walaupun tak dapat lama namun syukur Alhamdulillah kami diizinkan melihat bumiNya yg indah di sebelah sana..


Perjalanan & pengalaman yg akan disimpan selamanya..


Kalau ada tempat stop, memang kami stop tapi tak ada la pulak maka nya snap dari dalam kereta aje lah..


Subhanallah suka sangat tengok langit biru, suka & kagum dgn semuanya hak Ilahi..


Lain tempat, lain geografinya.. Semua pun cantik..


Masya Allah..


Alhamdulillah cuaca yg sangat cantik..


Wooww Subhanallah masih di akhir musim Autumn..


Ada ketika yang sejuk sangat.. Bila memandu di highway di kawasan tanah tinggi..


Antara plaza tol di Spain.. Alhamdulillah smooth semuanya..

8 comments:

Supermeng Malaya said...

cepat2 update nanti nak tiru

m.u.l.a.n said...

Supermeng: Bila nak pi tu, kita pulak excited lagi. Jap jap tunggu balik rmh guna laptop

nohas said...

tak sabar nak baca entry Al-Hambra..

raihanah said...

bestnya, spain antara negara saya nak pi. insyaAllah

kak ina kl said...

wah travel lagi, best betul kamu ni

Jari Manis said...

tgk gambar dh mcm memandu kat South Island New Zealand..jln raya tenang je..view kiri kanan jalan pun lawo..memandu jauh pun tak terasa penat kan..berapa agak nya kos keseluruhan..kot la mampu nk pergi hihih

dear anies said...

sy mencari ada 1 tempat tu kt spain... boleh pegi / msk portugal naik flying fox...

m.u.l.a.n said...

Nohas: Sat naaa kena start dgn Day 1 dulu, puas nak memilih foto beribu2 ni..

Raihanah: Insya Allah sampai nanti

Kak Ina KL: Alhamdulillah diizinkan NYA nk tengok bumi cantik

JM: Mmg cantik view.. Insya Allah mampu JM, plan betul2 boleh Insya Allah sbb skrg byk option.

Anies: Yes ada dengar jgk tapi kami tak cukup masa..