Monday, December 17, 2018

DAY 3 (Part 1) - MURCIA TO GRANADA, SPAIN

 Sambung perjalanan hari ke 3 dari Murcia ke Granada pada 7 Nov 2018 baru ni..

Assalamualaikum & Salam Sejahtera..


Pagi2 lagi dah siap sbb nak ke Granada. Perjalanan pagi nya dlm 280km selama 2 jam lebih.. 


Parking jauh maka the boys saja yg pergi ambil kereta. 


Alhamdulillah cuaca cantik..


Layan foto saja lah sbb semua nya Subhanallah cantik sangat..









Stop sekejap for coffee break.. Sejuk amat.. 











  Semakin tinggi kedudukan tanah, semakin sejuk lah cuaca nya..




























Alhamdulillah smooth semuanya.. Subhanallah cantik, mata & kepala mmg ligat ke kiri kanan menyaksikan keindahan bumi Ilahi..

4 comments:

dear anies said...

jalan tampak lengang... cuaca elok sedap kalu dpt merempit ni hehehe

wahida said...

layan betul saya tengok pic2 akak ni...mcm saya pulak tgh drive kat sana...hehehe

Siti Yang Menaip said...

bestnyaaaaa dapat pengalaman drive disana. tingin one day..
share lagi eh nak baca =)

m.u.l.a.n said...

Anies: Cuaca mmg terang cantik Alhamdulillah

Wahida: Snap foto dari seat depan mmg nampak gitu lah, mmg cantik sgt Subhanallah..

Siti: Insya Allah Siti akan sampai nanti..