Monday, December 17, 2018

DAY 3 (Part 1) - MURCIA TO GRANADA, SPAIN

Masih pening nak pilih & transfer 2000 lebih foto2 ni.. Tak tau macamana nak transfer terus semua ke laptop. Last year boleh je transfer semua terus 2000 foto. Ni ada yg tertinggal, dapat transfer 500 je.. Takpe la buat slow2. Sambung perjalanan hari ke 3 dari Murcia ke Granada pada 7 Nov
 2018 baru ni..

Assalamualaikum & Salam Sejahtera..



Pagi2 lagi dah siap sbb nak ke Granada. Perjalanan pagi nya dlm 280km selama 2 jam lebih.. 


Parking jauh maka the boys saja yg pergi ambil kereta. Omma & gegirl kemas siap2 barang semua, bawak turun bag2..


Alhamdulillah cuaca cantik..


Layan foto saja lah sbb semua nya Subhanallah cantik sangat..









Stop sekejap for coffee break.. Sejukkk amat.. 











Haaaa mana tak sejuk its 6'C suhu nya.. Jalannya sekitar kawasan tanah tinggi, begitu lah hukumnya.. Semakin tinggi kedudukan tanah, semakin sejuk lah cuaca nya..




























Alhamdulillah smooth semuanya.. Subhanallah mata & kepala mmg ligat ke kiri kanan depan menyaksikan keindahan bumi Ilahi..

4 comments:

dear anies said...

jalan tampak lengang... cuaca elok sedap kalu dpt merempit ni hehehe

wahida said...

layan betul saya tengok pic2 akak ni...mcm saya pulak tgh drive kat sana...hehehe

Siti Yang Menaip said...

bestnyaaaaa dapat pengalaman drive disana. tingin one day..
share lagi eh nak baca =)

m.u.l.a.n said...

Anies: Cuaca mmg terang cantik Alhamdulillah

Wahida: Snap foto dari seat depan mmg nampak gitu lah, mmg cantik sgt Subhanallah..

Siti: Insya Allah Siti akan sampai nanti..