Tuesday, November 27, 2007

HISTORICAL VISIT, FAREWELL & AWARD..

CU CHI TUNNEL
This is the site of the Cu Chi tunnels, one of the most famous battlegrounds of the Vietnam War. Today it is one of the country's prime tourist attractions, part of a new industry of war tourism.



Saturday, November 17, 2007

FAREWELL DINNER...

Last nite, my frens organized a "FAREWELL DINNER" for my family & 2 others who'll be leaving soon at Equatorial Hotel. Kak Maggi & family will move to Qatar and Kak Wan back to KL..

Lambat pulak la kami tiba as hubby kena attend another dinner earlier at Independent Palace hosted by the company's customer. Alhamdulillah tak de la lambat sangat.. These are few shots taken during the gathering, ishh ishh geram betol tengok quality gambar ni.. Sony Cybershot ni memang nak kena trade in lah !!! Ni kira community syarikat induk & rakan2 se-kaum je kot. Kawan den ramai lagi, utara, selatan, timur & barat.. Gonna miss them so much.. Thanx guys for the wonderful dinner, makan sikit je sebab kenyang berborak bagai nak rak.. Sedih la pulak..



Saturday, November 3, 2007

GOODBYES.....

Fuuhh... miss blogging & everyone so much.. macam2 hal la lately ni. Fyi, we are going to leave Vietnam for good soon, anytime in December. Will start a new life in Kerteh, Terengganu, insyaAllah.. Sementelaah banyak benda nak disettle, laptop and handphone pulak buat hal. Rasanya nak kena ganti baru dua2 ni, depa sedih kot tak nak balik Malaysia ni..
***
Handphone tu kira panjang umor lagi, Marsha terrrrr-jatuh kan dalam kuah kacang on 1st Raya. Terjerit2 "Mum, mum your phone in the bowl." Ingat bowl kosong, rupanya dah kelemasan dalam kuah kacang dah. . Ni pon semua handphone, 2nd hand je semanjang. Asyik2 hubby je pakai yg baru, kita dapat saki baki dia je. Tak aci lah, balik ni it's gonna be my turn to get one brand new one lah pulak.
***
O2 ni dah bertukar skin pon, dapat pulak yang sudah ber-calar balar, kena la sarung kan baju baru je. Since drowned in the kuah kacang, the outer body tu dah licin kena kuah tu, therefore kena la ikat dengan getah nasi lemak yang power tu. I f u notice, ada bayang2 kat skrin tu, haaaahhh tu lelemak kuah telah pun meresap ke dalam skrin. Tapi umur masih panjang, masih boleh berbakti kepada tuan dia ni. Yes, dia memang banyak berjasa. Please, don't say goodbye yet.. hang on there..
***
********************

To My Laptop..!!!!! Please dont make me wish u goodbye now..!!!! I need u so much..!! Will definitely force the IT specialist in the opis to recover & save u..!! Tak lengkap sehari without me sitting there right in front of u, spit out everything in mind to u.. u are the one & only fren that listen to me any time, any day..
*************************

To all my frens (whom I knew & met here in Vietnam, since 1997),
wherever u are...

Thanks for staying alive & making me happy to live here..!!!

All the best in everything...!!

Will they remember me, miss me?

Forgive me for all my wrongdoings, zahir & batin..!!

Gonna cherish every moment together....

No matter where I go, happy memories that we've shared together, will always travel with me.. GOOD BYE & TAKE CARE..