Wednesday, March 28, 2018

Happy Birthday Darling Daughter

We love you till Jannah dearest Marsha.. Moga sentiasa sihat, ceria bahagia, dimurahkan rezeki, dilindungi & dirahmati Allah.. Moga berjaya di dunia & di akhirat wahai Qurratul Ain..


Sunday, March 25, 2018

RENEW SURAT BERANAK.. HILANG, KOYAK DLL

Baru tau Surat Beranak boleh renew. Tatkala mcm2 application perlukan surat beranak ni, baru lah terkial2 mencari..

ASSALAMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA.. 
Moga sentiasa sihat, dilindungi & dirahmati Allah.. 


Wednesday, March 21, 2018

NASI BAMBOO SG KLAH

Memang lama tak meredah kesesakan kedai makan yg tersohor..

ASSALAMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA.. 


Saturday, March 10, 2018

DAY 10 (Part 2) - Lake Konigssee, Germany

18 Dec 2017.. Perjalanan diteruskan ke LAKE KOGNISSEE, Germany.. Misi "chasiing the lakes, mountains & nature" diteruskan..


Friday, March 9, 2018

DAY 10 (Part 1) - Teisendorf & Marktschellenberg, Germany

Throwback 18 Dec 2017.. Alhamdulilah bangun pagi dgn view yang sangat cantik..

Assalamualaiklum & Salam Sejahtera..


Thursday, March 8, 2018

DAY 9 (Part 2) - Prague, Czech to Teisendorf, Germany

Throwback 17 Dec 2017.. Sambung perjalanan Prague, Czech to Teisendorf, Germany.. Asalnya Germany takde dalam plan, nak ke Austria..

Assalamualaikum & Salam Sejahtera..


Wednesday, March 7, 2018

HOMECOOK KOREAN FOOD

Alhamdulillah tercapai hajat nak masak sendiri Korean Food ni..


Tuesday, March 6, 2018

DAY 9 (Part 1) - Bye bye Prague, Czech

Throwback 17 Dec 2017.. Sambung cerita sebelumnya..

Assalamualaikum & Salam Sejahtera..


Sunday, March 4, 2018

DAY 8 (Part 1) - Prague, Czech

Throwback 16 Dec 2017 yg lalu.. Bangun pagi, breakfast cepat2.. Waktu siang tak lama time Winter ni..

Assalamualaikum & Salam Sejahtera.. 



Saturday, March 3, 2018

DEEP..

Suka baca quotes & reminder dari THE PIERCING STAR ni.. Memang deep sangat bertalu2 terasa menikam hati..

ASSALAMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA..