Tuesday, January 29, 2019

DAY 6 - LISBON, PORTUGAL

Pening nak pilih banyak sangat foto nya.. 10 November 2018, hari ke 6 trip kami..

Assalamualaikum & Salam Sejahtera..


Monday, January 28, 2019

COOKING MOJO..

Trip Spain/Portugal tak siap lagi.. Beribu foto nak dipilih.. Insya Allah soon..

Assalamualaikum & Salam Sejahtera..


Friday, January 25, 2019

DAY 5 (Part 2) - SEVILLE, SPAIN TO LISBON, PORTUGAL

9 Nov 2018.. Setelah habiskan masa di Seville, Spain kami teruskan perjalanan..

Assalamualaikum & Salam Sejahtera..



Thursday, January 24, 2019

TAHU BEGEDIL AYAM..

Suka makan, suka juga masak tapi bukan yg remeh2.. 

Assalamualaikum & Salam Sejahtera..


Wednesday, January 23, 2019

BUNDT CAKES, BIRTHDAYS & BYE BYE..

Setelah sekian lama Bundt Pan ni disimpan.. Tahun 2019 ni azam nak keluarkan harta di gobok dapur utk dipergunakan sepenuhnya.. Takut disoal nanti..

Assalamualaikum & Salam Sejahtera..


Saturday, January 19, 2019

DAY 5 (Part 1) - CORDOBA TO SEVILLE, SPAIN

Busy tak tentu arah.. Macam lah kerja office sangat kan.. Apapun memang nak cepat2 siapkan post holiday yg lepas.. Klik peta di sebelah kanan utk perjalanan dari Day 1.. 

Assalamualaikum & Salam Sejahtera..


Sunday, January 13, 2019

PROJEK ME-ROTI...

Terkadang rajin, selalu nya malas..

Assalamualaikum & Salam Sejahtera..



Friday, January 4, 2019

DAY 4 (Part 3) - CORDOBA, SPAIN

Lets sambung lagi kisah perjalanan di Spain baru2 ni.. Hari ke 4 iaitu pada 8 Nov 2018 baru ni..

Assalamualaikun & Salam Sejahtera..


Thursday, January 3, 2019

DAY 4 (Part 2) - CORDOBA, SPAIN

Sekolah baru buka, rutin harian pun macam biasa.. Sambung semula perjalanan holiday Nov 2018 lepas..

Assalamualaikum & Salam Sejahterea..