Monday, December 11, 2006

BEN THANH MARKET, VIETNAM - PART 2

Sila lah jamu mata... Ni lah dia BEN THANH MARKET yang amat tersohor di Ho Chi Minh City tu... Ramai sangat tanya apa ada kat situ.. Nak citer pon tak reti sebab ada lebih seribu kedai & bermacam2 bagai benda yang dijual.. Cuma tak jual orang kot...!! Huwa hahaaa.... Ni lah tempat lepak almost everyday.. One Stop Shopping Market.. Bukan Mall eekkk... 

Monday, November 27, 2006

BEN THANH MARKET, VIETNAM - PART 1

Sesape yang datang Ho Chi Minh City, memang tak sah lah kalo tak datang BEN THANH MARKET ni.. A MUST...!! Sebab segala mak nenek ada jual kat sini... Kami yang duduk sini pon dok cuci mata kat sini je almost tiap hari... Sebelum beli ikan, sayur dll, kami ronda2 dulu saja nyibukkan pasar tu.. Dah habis ronda, pekena air2 segala buah yang ada tu... Lepsa tu baru beli barang dapur.. Hehheee... Sila jamu nata ya..!!! Ni baru PART 1 tau... Tunggu next part.. Banyak sangat foto2 tu... 

Tuesday, October 31, 2006

Wednesday, October 18, 2006

Sunday, October 15, 2006

" XIN CHAO "

Hello

It means "HELLO' in Vietnamese Language... (sin chao.. not zin chao...)