Monday, December 11, 2006

BEN THANH MARKET, VIETNAM - PART 2

Sila lah jamu mata... Ni lah dia BEN THANH MARKET yang amat tersohor di Ho Chi Minh City tu... Ramai sangat tanya apa ada kat situ.. Nak story pun tak reti sebab ada lebih seribu kedai & bermacam2 bagai benda yang dijual.. Ni lah tempat lepak almost everyday.. One Stop Shopping Market.. Ini lah super Mall buat kami..

Monday, November 27, 2006

BEN THANH MARKET, VIETNAM - PART 1

Sesape yang datang Ho Chi Minh City, memang tak sah lah kalau tak datang BEN THANH MARKET ni.. A MUST...!! Sebab segalanya ada jual kat sini... Kami yang duduk sini pun dok cuci mata kat sini je almost tiap hari... Sebelum beli ikan, sayur dll, kami ronda2 dulu pasar tu.. Dah habis ronda, pekena air2 segala buah yang ada tu... Lepas tu baru beli barang dapur.. Hehheee... Sila jamu mata ya..!!! Ni baru PART 1 tau... Tunggu next part.. Banyak sangat foto2 tu... 

Wednesday, October 18, 2006

Sunday, October 15, 2006

" XIN CHAO "

Image result for xin chao viet nam

It means "HELLO' in Vietnamese Language... (sebutnya sin chao.. not zin chao...)

Photo Source : VTN