Tuesday, January 20, 2015

DAY 13 : BYE BYE CAPE TOWN..

Assalam & Selamat Sejahtera..
Mixed feeling pagi tu.. Terasa macam tak cukup hari je kat South Africa ni.. Tapi berkobar2 jugak nak balik Malaya...


Sunday, January 11, 2015

DAY 12 : CAPE TOWN, SOUTH AFRICA..

ASSALAM & SALAM SEJAHTERA.. 24 Dec 2014, hari ke 12 kami di Sout Africa.. Masih update guna hp walopon dah sampai tanah air.. Foto dalam camera belum dipilih sbb lebih 1000 kekdahnya.. 


Saturday, January 3, 2015

DAY 11 : SOUTH AFRICA - Swellendam to Cape Town..

ASSALAM & SALAM SEJAHTERA.. 
Masih lagi update dgn hp walopon dah sampai tanah air.. Selasa 23/12/2015 bangun pagi terus kemas.. Nak check out & drive to Cape Town.. Last day drive jauh lah kiranya ni.. Ya lah dah sampai Cape Town nak pi mana lagi kan, nak kena balik Malaya lah terus.. 220km Swellendam to Cape Town...


Thursday, January 1, 2015

SELAMAT TAHUN BARU 2015..


Moga sentiasa sihat, gembira, dimurahkan rezeki & dirahmati Allah..