Friday, April 27, 2018

AKSHAH & HOMECOMING 2018 @ SEMSAS

21.4.2018 (Sabtu lepas) ramai2 berkumpul di sekolah lama di SEMSAS, Kuantan..

ASSALAMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA..


Tuesday, April 17, 2018

DAY 11 (Part 4) - Innsbruck, Austria

Day 11, 19 Dec 2017 ni memang banyak menyinggahnya.. Semua tempat pun cantik sepanjang jalan..

Assalamualaikum & Salam Sejahtera..


Monday, April 16, 2018

MEE CHAMPA (PHO VIETNAM) @ DUNGUN, TERENGGANU

Kak Su belakang rumah cuti tak mengajar hari ni sbb kena habiskan cuti sebelum pencen awal end of May. Sooo vrooomm lah kami ke Dungun..

ASSALAMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA.. 



Friday, April 13, 2018

SUNRISE, BLOGGERS & SURIA..

Lama tak tengok sunrise di LPT, seawal selepas Subuh sepi'e.. Semalam kisahnya ini..

ASSALAMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA.. Moga sentiasa sihat, dimurahkan rezeki, dilindungi & dirahmati Allah..
SALAM JUMAAT PENUH BERKAT.. 


Thursday, April 12, 2018

DAY 11 (Part 3) - Wiesing & Lake Achen, Austria

Lebih 100 foto di area ni saja. On the way to Lake Achen.. Alhamdulillah smooth road trip & smooth semuanya..

Assalamualaikum & Salam Sejahtera..


Wednesday, April 11, 2018

DAY 11 (Part 2) - Langkampfen & Wiesing, Austria..

Ok lets sambung journey 19 December 2017 yg lepas.. Bertangguh2 banyak nau halnya.. Dari Lake Chiemsee yg super indah tu, kita drive lagi.. Misi mencari tasik, gunung ganang & alam sekitar yg cantik cantik..

Assalamualaikum & Salam Sejahtera.. 


Sunday, April 8, 2018

TRDELNIK PASTRY DI MYDIN SUBANG

CHIMNEY BREAD nama nya di Mydin, Subang.. Takpa janji sama walau tak 100% tak serupa.. Ampun maaf ter-DELETE post yg asal. Bila laptop legend usang dah semput, mouse pulak tersengguk2, tertekan tanpa sengaja lalu hilang terus luput.. Terima kasih atas komen2 awesome yg asal.. Ampun & maaf, huwaaaaa gerraammm jari jemari ni ter-klik delete.. 

ASSALAMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA.. Moga sentiasa sihat, dimurahkan rezeki, dilindungi & dirahmati Allah.. 


Monday, April 2, 2018

CZECH PRAGUE's PASTRY - TRDELNIK RECIPE

Jalan-jalan Prague makan Trdelnik, bawak balik impian & harapan suatu hari kena buat..!!

ASSALAMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA.. Moga sentiasa sihat, dilindungi & dirahmati Allah.. 


Sunday, April 1, 2018

DAY 11 (Part 1) - Teisendorf, Germany to Lake Chiemsee, Germany

19 Dec 2017.. Bye bye HAUS KURTZ.. Bye bye Marco, tak sempat jumpa sbb Marco pergi kerja.. Asalnya Germany takde dalam plan percutian, namun singgahan utk bermalam memang terkesan memori indahnya..

Assalamualaikum & Salam Sejahtera..