Monday, February 25, 2019

MALIAU BASIN, SABAH..

Sharing foto2 suami & kawan2 nya.. Terpegun kami tengok.. Subhanallah cantik sangat.. Trip masa CNY..


Sunday, February 24, 2019

PORTUGAL.. ASALNYA RISOLLES..

Anak solehah kat rumah kata lamaaaaa tak buat Risolles.. 

Assalamualaikum & Salam Sejahtera..


Wednesday, February 13, 2019

SOLAT JENAZAH RINGKAS

Mak share dalam group Whatsapp Family baru ni.. Simpan utk rujukan..


Monday, February 11, 2019

PERGINYA KAK HANIM.. BLOGGER KASIHREDHA..

Terkejut.. Sedih.. Bingung.. Menangis.. Whatsapp jam 8.34am dari rakan Blogger ZarinBahrin memecah hening pagi tadi ketika keseorangan di rumah.. Will miss you Kak Hanim. Sempat jumpa sekali saja di Klinik, sempat peluk cium pada tahun 2017. 


Sunday, February 10, 2019

DAY 7 - LISBON, PORTUGAL TO MADRID, SPAIN

Alhamdulillah dapat duduk depan laptop pilih gambar.. Hari ke 7 kami ke Madrid besamaan 11 November 2018..

Assalamualaikum & Salam Sejahtera..


Friday, February 8, 2019

NY CHEESECAKE YEEYY JADI..

Mak tanya anak soleh nak kek apa bawa pi KL masa cuti seminggu CNY, dia jawab kalau boleh buatkan Cheesecake.. So mak pun gugel nak try resipi baru.. Kami jumpa & lepak di KL je 3 beranak kat sarang hinggap manakala daddy nya ber-hiking dgn kawan2 sekolah di Maliau Basin. Kasi chance lah kan..

Assalamualaikum & Salam Sejahtera..


Saturday, February 2, 2019

SELESA DI ALAM KUBUR

Copy paste dari group Whatsapp..

Baru-baru ni saya ada dengar ceramah Ustaz Ahmad Dusuki. Katanya, kalau nak berehat di kubur, kat dunia jangan asyik tidur. Dan beliau kongsikan amalan untuk selesa di kubur.