Saturday, December 19, 2015

DAY 4 ~ Busselton to Cape Naturaliste..

ASSALAMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA.. 

Semalam Sabtu 19/12, internet banyak slow.. Tak lepas2 nak update.. Masih lagi update dgn hp sbb margin dok ke kiri lagi.. Kalau dah elok centre tu maknanya dah dapat edit lah..


Friday, December 18, 2015

DAY 3 ~ Perth : Salam2Benua & Busselton..

ASSALAMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA.. 

Moga sentiasa sihat, dilindungi & dirahmati Allah.. Bangun pagi2 kena siapkan bfast & lunch.. 


Thursday, December 17, 2015

DAY 2 ~ Perth : The Pinnacles etc..

ASSALAMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA.. 

Abaikan alignment post & foto semua ke margin kiri.. Update dgn hp ni memang camtu.. Tunggu lah nanti jumpa komputer besar baru edit ekk.. Ayat pon ayat pantas hehee dah ngantuk..

Moga semua sentiasa sihat, dilindungi & dirahmati Allah..


Wednesday, December 16, 2015

DAY 1 - Perth, Australia

ASSALAMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA.. 

Cuti sekolah je kami terus pindah.. Dari pada first week cuti sekolah hingga Isnin baru ni, kami dok berulang ke Kerteh 2x ikut hubby meeting & utk result PMR.. Also ke Penang utk hantar & amik kids pi kem @ USM Penang.. Alhamdulillah kids did well though both tak dapat straight As.. Janji depa dah belajar bersungguh2.. Doa & tawakal kan.. Penat memang mcm tak habis lagi.. Tapi kalau jalan memang tak rasa penat.. Hehe..


Wednesday, December 2, 2015

BYE BYE & TQSM FOR EVERYTHING..

ASSALAMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA.. 

Alhamdulillah smooth semuanya.. 













Tqsm for 8 awesome years... You'll be missed.. You'll be missed... 

Pada rakan & taulan di Kerteh..

Terima kasih pada mereka yang memahami ketika ku bersedih..

Terima kasih pada mereka yang mendengar ketika ku merintih..