Monday, December 31, 2018

Friday, December 28, 2018

DAY 3 (Part 3) - GRANADA TO GIBRALTAR, SPAIN

Sambungan trip baru2 ni.. Semangat sedang membara nak update, so lets do it..

Day 3, 7 Nov 2018 kami bermalam di Gibraltar..

Assalamualaikum & Salam Sejahtera.. 


Wednesday, December 26, 2018

DAY 3 (Part 2) - ALHAMBRA, ANDALUSIA, SPAIN

Home sweet home.. Kerteh - KL - Kerteh - KL every week.. Impian nak update secepatnya tak kesampaian lagi. Sampai lewat petang semalam, siapkan semua kerja dapur, settle baju dll sejak malam tadi, hari ni kita duduk depan laptop usang ni..

Assalamualaikum & Salam Sejahtera..

Sambungan Day 3, 7 Nov 2018 trip ke Spain/Portugal baru2 ni..


Friday, December 21, 2018

Monday, December 17, 2018

DAY 3 (Part 1) - MURCIA TO GRANADA, SPAIN

Masih pening nak pilih & transfer 2000 lebih foto2 ni.. Tak tau macamana nak transfer terus semua ke laptop. Last year boleh je transfer semua terus 2000 foto. Ni ada yg tertinggal, dapat transfer 500 je.. Takpe la buat slow2. Sambung perjalanan hari ke 3 dari Murcia ke Granada pada 7 Nov
 2018 baru ni..

Assalamualaikum & Salam Sejahtera..


Friday, December 14, 2018

DAY 2 (Part 2) - VALENCIA & MURCIA, SPAIN

Sambungan perjalanan Day 2, 6 Nov 2016. Dari market kami ke attraction yg lain..

Assalamualaikum & Salam Sejahtera..


Thursday, December 13, 2018

DAY 2 (Part 1) - BARCELONA TO VALENCIA, SPAIN

Day 2, 6 Dec 2018.. Alhamdulillah dapat duduk pilih gambar utk update blog..

Assalamualaikum & Salam Sejahtera..


Wednesday, December 12, 2018

DAY 1 - KL - DOHA - BARCELONA.. QATAR AIRWAYS AWESOME..

Sejak balik memang banyak on the road, tatkala cuti sekolah ni hubby ajak teman drive ke KL utk meeting nya dll.. Time sekolah jadi driver anak2, time cuti sekolah jadi driver daddy nya pulak.. Hari ni dapat duduk kejap pilih foto yg 2000 lebih tu.. 

Assalamualaikum & Salam Sejahtera..

DAY 1 - 5 Nov 2018..


Saturday, December 8, 2018

SOME POINTS TO SHARE....

Post yang sangat2 lama dulu.. Highlight kan semula utk peringatan diri sendiri..

Assalamualaikum & Salam Sejahtera..



Friday, December 7, 2018

RENUNGAN & PERINGATAN..

Jumaat tiba lagi.. Peringatan untuk SAYA..!!!


Monday, December 3, 2018

ENTRI KHAS UTK SUPERMENG MALAYA..

Entri ringkas dulu.. Journey kami taklah hebat mana. Masa yg amat limited baru ni tapi cuba sedaya upaya untuk manfaatkan tiap saat..

Assalamualaikum & Salam Sejahtera..


Saturday, December 1, 2018

SPAIN & PORTUGAL.. Alhamdulillah..

Alhamdulillah smooth drive, smooth 3,600km road trip pada 5-15 November baru ni.. 

Assalamualaikum & Salam Sejahtera.. 
Moga sentiasa sihat, dimurahkan rezeki, dilindungi & dirahmati Allah


AL-HAMBRA