Thursday, June 25, 2009

THE KIDS WON AGAIN..!!

The kids won again in the Action Song Competition, will represent the state of Terengganu to Perlis (National Level) from 29th June to 1st July. I drove to Besut the other day to support Zharif & friends, with my another friend & Marsha to accompany, takut terlelap. Hubby in KL ada kerja. Proud & happy BUT I'm exhausted & drained...!!!!!

Sunday, June 21, 2009

ACTION SONG COMPETITION..

Balik dari cuti, ingat nak rest. Takde ke nya nampak jalan. Bukak sekolah terus ada pertandingan "action song" untuk level2 bebudak Tahun 3. Patutnya bulan 3 dah siap, sebab peringkat kebangsaan 29 Jun nanti. Penat gila anta amik Zharif untuk latihan bagai. Keluar masuk rumah, toksah citer berapa kali sehari. Dapur tak berasap lagi ni semenjak bukak sekolah sebab takde masa langsung. Ni lah nak citer, 1st round menang, 2nd round pun menang. Ni jam lepas Zuhur hari ni, teman akan drive ke Besut, to accompany Zharif & rakan2 beserta cikgu cikgi sekali. Bas takde sebab PPD tak sempat nak approve. Esok balik le.. Hubby keje, kena pi KL lak. Nasib ada akak sorang ni pun nak pi, so dia temankan kita drive nanti... Dalam hati berkata, "biar lah kalah.." sebab tak larat dah, penat pun ya. Sebab kalau menang, nanti peringkat kebangsaan akan diadakan di Perlis. Nun di utara sana, maaakkk oooiiii...

Ni lah dia peserta2 itew.. dasat muka kena make-up..

Tu anak teman.. hah ketam biru.. putih melepak mukanya..

Aksi menang la konon..

Sempat la bergambar sebelum balik..

Amoi ni pulak, kot mata dah ngantuk, tak kira hujan ribut petir, janji ada tempat landing. Mesti nyenyak nya..!!! Sampai habis pertandingan dia tidur, sebab baru habis sekolah. Tapi jangan coba dikejutkan, nanti meletop gitu.. biar dia bangun sendiri.. atau kejutkan selepas dia nyenyak at least 30 minit. Nak angkat atau bawak kemana2 pun takpe masa dia tido, tapi jangan kejutkan dia..