February 21, 2016

SABAH : Day 4 - Mount Kinabalu Park & Kundasang..

ASSALAMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA.. Moga sentiasa sihat, dilindungi & dirahmati Allah.. 

Khamis pagi jam 7am, di lobby hotel, kami terima kereta SAGA AUTO daripada EN FAIZUL (0194817846melalui runnernya utk kami sewa pada hari itu..


February 19, 2016

SABAH : Day 3 - DIVING & KK LAGI..

ASSALAMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA.. 

Moga sentiasa sihat, dilindungi & dirahmati Allah.. 


February 18, 2016

SABAH : Day 2 - Diving di Pulau Mamutik

ASSALAMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA.. 
Moga sentiasa sihat, dilindungi & dirahmati Allah.. 

Lepas makan roti canai di restoran kat tepi HOTEL LUCKY 11 tu, the 3 scuba divers tu terus ke dive centre, Scuba Junkie..  


February 16, 2016

SABAH : Day 1 - Kota Kinabalu..

ASSALAMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA..
Moga sentiasa sihat, dilindungi & dirahmati Allah.. 

Cuti CNY baru ni hubby nak pi scuba diving.. Nak bawak anak2 yg setahun tak dive tahun lepas sbb exam lah.. Lesen nak kena refresh jgk kan..  


February 10, 2016

DAY 10 : Bye bye Perth & Western Australia

ASSALAMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA.. Moga sentiasa sihat, dilindungi & dirahmati Allah.. 

Lepas Subuh hening 25 Dec 2015, kami check out nak ke airport.


February 9, 2016

DAY 9 : Freemantle & King's Park, PERTH

ASSALAMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA.. 

Moga sentiasa sihat, dilindungi & dirahmati Allah.. Alhamdulillah cuaca pada hari ke 9 kami di Perth (24 Dec 2015) sangat ok, 24'C hari tu.. Kami ke Freemantle.. Antara tourist spot di Perth..


DAY 7 & 8 : 40'C in PERTH..

Cuaca memang terik hari tu.

Assalamualaikum & Salam Sejahtera