Monday, November 27, 2006

BEN THANH MARKET, VIETNAM - PART 1

Sesape yang datang Ho Chi Minh City, memang tak sah lah kalau tak datang BEN THANH MARKET ni.. A MUST...!! Sebab segalanya ada jual kat sini... Kami yang duduk sini pun dok cuci mata kat sini je almost tiap hari... Sebelum beli ikan, sayur dll, kami ronda2 dulu pasar tu.. Dah habis ronda, pekena air2 segala buah yang ada tu... Lepas tu baru beli barang dapur.. Hehheee... Sila jamu mata ya..!!! Ni baru PART 1 tau... Tunggu next part.. Banyak sangat foto2 tu...