Monday, November 27, 2006

BEN THANH MARKET, VIETNAM - PART 1

Sesape yang datang Ho Chi Minh City, memang tak sah lah kalo tak datang BEN THANH MARKET ni.. A MUST...!! Sebab segala mak nenek ada jual kat sini... Kami yang duduk sini pon dok cuci mata kat sini je almost tiap hari... Sebelum beli ikan, sayur dll, kami ronda2 dulu saja nyibukkan pasar tu.. Dah habis ronda, pekena air2 segala buah yang ada tu... Lepsa tu baru beli barang dapur.. Hehheee... Sila jamu nata ya..!!! Ni baru PART 1 tau... Tunggu next part.. Banyak sangat foto2 tu...