Thursday, February 18, 2010

PENANG, PERAK & CAMERON HIGHLAND..

Khamis malam drive from Kerteh to Taiping, balik rumah MIL. Friday tu, lepas solat Jumaat, kami pi Bukit Merah Laketown Waterpark. Sungguh la seronok sebab orang tak ramai, boleh kira dengan jari je.. Waterpark tu macam kitorang punya je.. 


Tuesday, February 02, 2010

WELCOME TULIP PURPLE

Tiada yang lebih menyeronokkan bila dapat berjumpa kenkawan dari alam maya kan.. Ooohhh sungguh gumbira hati ku ini.. Thanx a lot Tulip Purple kerana sudi singgah ke rumah beberapa hari yang lepas. Alkisah nya, Tulip ke rumah Maklang dulu. Kerana kesuntokan masa, gue pujuk jugak Ms Tulip singgah. Haah kan, semua tak puas hati sebab jumpa kejap.. Mak budak & budak2 sekali.. Apak budak pun sekali la tu.. Borak kejap je..


Ceehh posing gitu..


Brother Zharif & Baby Zariff..


Tak puas main tu, sampai dok tanya mana adik2 & baby tak datang lagi rumah kita.. Yeah, satu hari nanti kita pasti (InsyA) ketemu lagi..


Aktiviti mingguan terkini, untuk melonggarkan susun atur tulang rangka di badan kami.. Ladies2 la ni, time2 anak2 kat sekolah, sementara menunggu anak2 balik dari sekolah.. Dapat 2 game cukup la.. Lebih nanti, terkehel lak.. Parah jadinya.. Petang pulak sessi ngerja kan rumah la..