Monday, September 30, 2013

Wednesday, September 25, 2013

DAY 9 ~ OSLO, NORWAY to KARLSTAD, SWEDEN

As Salam & Salam Sejahtera.. Miss all so much.. Banyak naaaa halnya.. But all of you kan, always in my heart.. 


Tuesday, September 17, 2013

DAY 8 ~ RAULAND - OSLO, NORWAY..

Assalam & Good Day All... Maap ampun bebanyak sebab belom ada masa nak BW... But semua pon always in my heart... Nak continue story mory kisah musafir ke Scandinavia hari tu.. Day 8 ni memang banyak jugak drive kat tanah2 tinggi.. So takleh laju2 la.. 


Wednesday, September 11, 2013

DAY 7 (Part 2) ~ BERGEN TO RAULAND, NORWAY...

As Salam & Selamat Sejahtera.. Hope all is well..!! Sambung lagi citer musafir ke Scandinavia yg indah ciptaan Ilahi ini..


Thursday, September 5, 2013

DAY 7 (Part 1) ~ BERGEN TO RAULAND, NORWAY...

As Salam & Salam Sejahtera semua... Sambungan citer musafir ke Scandinavia.. Day 7 - 31 May 2013.. So lembap nak sambung citer ni, atas sebab tertentu hehee.. Puasa 6 ni lagi sakit dari puasa Ramadhan kan.. Sebab puasa Ramadhan, semua orang puasa so no hal lah.. Puasa 6 ni ada yg puasa, ada yang tak.. Like me yg iman tak kuat tengok makanan, maka terhegeh2 lah nak habis.. Yeyy Alhamdulillah habis jugak.. Today I raya...!!!!