Sunday, February 18, 2018

CNY SUNRISE, BEACH + ROTI CANAI RIDE..

Lama tak ride tengok sunrise.. Sementelaah cuti ni tak ke mana2, pagi Jumaat kita cycle sambil keluarkan peluh lepas Subuh.. Rindu jugak cycle tepi tasik di Cyberjaya.. Tapi Kemasik ni pun cantik sbb pantai & lautnya..

Assalamualaikum & Salam Sejahtera..


Sampai tepi pantai waahhh tengok depa ni picnic dah..





Yeaahh Alhamdulillah dapat tengok sipi2 mentari..


Hellooo sunrise..


Subhanallah cantiknya.. Alhamdulillah... 


Gorgeous view..


OK... Lets gobble Roti Canai dll ni dulu.. Kasi tenaga sebelum kayuh balik.. Tapi takde lah jauh mana.. Kids ada banyak kerja sekolah.. Kalau tak, mau terus ke Pantai Kemasik dekat jeti nelayan Kemasik tu..


Balik pun ikut pantai. Alhamdulillah cuaca cantik...


Jom balik..

9 comments:

Nurjuwaini said...

Wah.. cantiknya pemandangan..

Gja said...

Seronoknya riadah bersama yang tersayang. Sangat bermanfaat :)

Siti Yang Menaip said...

Pantai Kemasek kat Terengganu eh ? seronok aktiviti riadah macam ni. quality time with fams =D

nohas said...

awalnya depa tu berpiknik...view yg awesome..

m.u.l.a.n said...

Nurjuwaini: Subhanallah mmg cantik

Gja: Mmg seronok Alhamdulillah cuaca pun cantik

Siti: haa aahhh kat Tganu mukim Kemaman. Dapat lah keluar peluh & loose kan otot2 stiff lama x gerak2 ni hahaa

Nohas: kalau lambat keluar nanti dah panas litlit hehe

aizamia 3 said...

Subhanallah cantiknya.
Saya pun sukakan pemandangan yang macam ni.. lagi2 kalau tempat tu sunyi lagi saya suka.. best.. ;)

m.u.l.a.n said...

Aiza: Subhanallah mmg cantik & best sgt cycle tepi laut. Last year my boboi asyik kelas tambahan kt sekolah pagi2 tiap weekend tu sbb xde masa nak cycle berempat. Bertiga x best hahaa..

Irfa said...

subhanallah, cantiknya pemandangan
rindu nya nak blog walking macam dulu2
bannyak nya kisah yang dah terlepas hihi

m.u.l.a.n said...

Irfa: Takpe pelan2 BW hehe