Wednesday, March 14, 2012

TAHNIAH KEPADA YANG MENANG.. NANTI DAPAT HADIAH YA...!!

Alaaa, tak best sungguh pagi2 jiwa dah kacau.. Ada betolnya, kenkadang kena ada perasaan SELFISH.. Penat la asyik nak jaga hati orang je.. Hati kita, orang tak amik pot pon.. Tak salah & sedih, mulut ni jugak nak asyik mintak maaf.. Haaiissshh..
OK, abaikan Cik Moon yang weng-weng hari ni.. Walaupon hujan, baju nak kena basuh jugak.. Dryer antik ni pon terpaksa bekerja keras untuk pastikan baju semua kering.. 


Basuh & jemur memang kerja yang disukai... TAPI bukan lah melipat baju..!!! Uweekkk, keje paling nak muntah buat sorang2.. Biar cuci bilik air sambil main air.. Lipat baju memang lah menyakitkan..!!


Walopon jawapan semua nya salah, atas sebab mereka ini membaca cerita 
dan menjawab soalan, maka-nya cenderahati akan juga diberikan kepada 4 blogger ini.
TAHNIAH.. Sila email alamat anda ke o-mulan@hotmail.com
Terima lah cenderahati nanti ya walopon tak seberapa.. Asalnya nak kasi hadiah satu je untuk First yang jawab betol.. Takpe la, kasi 4 blogger yang jawab ni la.. Heheh, saja je tak warwar-kan kuat2.. 
*
OK.. Packing time.. Tata titi tutu... See you all next week..!! 

38 comments:

Has said...

ada buat GA ke? terlepas sudah... tahniah utk pemenang :)

Rai said...

tahniah kepada pemenang... haihh.. syaa pun tak suka lipat baju.. bercinta rasanya...

kakcik said...

Alhamdulillah. Murah rezeki kakcik tahun ni nampaknya. Terima kasih Mulan dan selamat bercuti.

Ini alamat kakcik (kakcik ni memang malas menulis emel) :

7, Jalan Kencana 36/2,
Taman Kencana,
56100 Cheras,
Kuala Lumpur.

:)

kasihredha said...

nak ikutttt uwaaaaa

penDragon said...

wah, dpt hadiah....seronok!! Thank you Mulan. Nnti I email address kt you. By the way, enjoy your holiday!!

~ yus ~ said...

wah kak mulan buat GA ke? Tak tahu sbb lama tak on9 sejak lappy rosak ni. Apapun tahniah yg dpt hadiah tu.

Akak best ada dryer. Yus hujan2 guna dryer kipas kat rumah ni je hehe.

Kakzakie said...

Heee... malu tak betul pun still dapat. Terima kasih dululah sebelum email...

Dah siap packing ye... happy holiday ingat kakak jadilah:)

nyanyisunyi said...

Salam kenal..
tahniah pada yg menerima hadiah...

So Shy Lady (SSL) said...

kihkihkih salah rupanya! holiday kat mn sbnarnye? happy holiday yer

nnti ssl emel.. mekacih byk2 k mulan. lap u muah muah!

Mr.Clive said...

ni contest ape ape?xtau pun.... :'(

Acik Erna said...

assalam mulan..selamat bercuti..acik baru balik dari ganu.bercuti jugak..memang hujan je kan..

Nieza said...

alahai tak sempat nk jawap dah bg hadiah ke? hehe...happy holiday yer..jgn lupa olex2nya:)

MOH KEMBARA said...

Salam Yong,

Tetiba jer orang dah dpt hadiah...camner boleh tertinggal ni?

aNIe said...

Alamak Mulan...time akak tak online... time tulah dia buat GA tau...tak syok betul...

Fabulous Me said...

alaaaaaaaaaa ape ni? xtau ape pong!

LYAfrina said...

wah..tahniah buat mrk y bertuah tu..

lya pon sama..paling x suka lipat baju..sbb tu main sangkut hanger jer.. just pakaian harian asya j y lipat..

wahida said...

tak ckp pun ada GA...mencik!!

nak sentap ngan akak...hahaha...

m.u.l.a.n said...

has: nx time ya.. sorry..

m.u.l.a.n said...

kakcik: tqs kakcik.. nnti balik cuti saya pos..

m.u.l.a.n said...

pendragon: tqs for trying..

m.u.l.a.n said...

yus: ada la soal je dlm entri tu.. bukan ga besar pon..

m.u.l.a.n said...

kakzakie: alaaa, saja2 je soal.. tqs kak..

m.u.l.a.n said...

nyanyi sunyi: tqs ya singgah sini..

m.u.l.a.n said...

ssl: tqs.. nnti kita pos..

m.u.l.a.n said...

mr clive: ayoo.. u komen kt entri tu tau..

m.u.l.a.n said...

acik: tqs.. ngapa tak singgah rumah..

m.u.l.a.n said...

nieza: tqs.. try nx time ya..

m.u.l.a.n said...

mohkembara: alaaaa Yong pon sama buat soalan sorok dlm entri... hehe..

m.u.l.a.n said...

kak anie: sorry.. try nx time ya..

m.u.l.a.n said...

fab me: alaaaaaaaa.. awat tak baca blog.. sorry la. nx time ya..

m.u.l.a.n said...

lyafrina: sakit sunggoh rasa nk lipat baju tu kan.. sama jgk, ada baju gantung je..

m.u.l.a.n said...

wahida: alaaaa.. jgn la gitu.. jgn la sentap.. nx time ekk.. segan la nk buat ga besar2.. kita bukan blogger hebat..

Ros said...

salam Mulan,

Tahniah la buat semua yang menang tu ya.....Macam mana Kak Ros boleh tak tau nihhhh.....

m.u.l.a.n said...

kak ros: hehe, buat soalan dlm entri tu je..

Papa Mifz said...

tahniah pado mereka yg monang....:)

whitecappuccino said...

missed GA tu laa..oh..wc pun tak suka lipat kain!

m.u.l.a.n said...

papamifz: lenkali papamifz join ya..

m.u.l.a.n said...

whitecappuccino: isshh.. segan nak buat ga besor2.. ni main2 soal je..