Monday, January 08, 2024

SALAM 2024. TOP COMMENTATORS 2023. MENIKMATI ALAM ILAHI.

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera 2024. Semoga semua nya sentiasa sihat, diluaskan rezeki, dilindungi & dirahmati Allah. 

DOA TERUS MENERUS BUAT PALESTINE


Subhanallah. Cantik sangat bumi Ilahi. 


Permulaan 2024. Rasa Terima kasih buat sahabat2 blogger yang sudi singgah dan komen sepanjang 2023. Ni widget yang auto listkan, TOP 10 untuk 365 hari berakhir pada 31/12/2023. Namun buat semua yang sudi singgah tapi tak komen, amat2 juga dihargai. In syaa Allah lepas balik bercuti nanti saya akan pos. Sekarang masih bermusafir, menikmati bumi Ilahi. Mohon maaf, akan ambil masa sikit ya hehe.

 Mohon email NAMA, ALAMAT & NO HP ke email saya seperti di bawah ya dan jangan lupa sertakan nama blog :) 

EMAIL :  o-mulan@hotmail.com

58 comments:

  1. congrats to all!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. Thanks Mummy Ayu sudi singgah sini.

      Delete
  2. Untungla ramai peminat.. blog saya dah sendu.. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah ni pun baru rajin2 update blog & bw blog lain :)

      Delete
  3. Selamat bercuti!
    And congrats to all winners πŸ‘

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih PH. Alhamdulillah

      Delete
    2. Terima kasih selalu singgah sini jugak

      Delete
  4. waaa semua dlm list ni dpt hadiah ker? ok jap lg MZ email hehehhehe beriaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe In syaa Allah & thanks MZ :)

      Delete
  5. alaaa nama saya belum masuk carta haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. In syaa Allah & Terima kasih sudi singgah :)

      Delete
  6. MasyaAllah cantik gambar tu.

    Eh..ada jugak nama saya dalam senarai 😁

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang cantik Subhanallah. Hehe email info nanti ya

      Delete
  7. Ehem... top 3 tuuuuu.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uncle memang top sokmo, thanks selalu singgah sini

      Delete
  8. wahhh tahniah2 semua rakan blogger

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah & Terima kasih Mama 3A singgah sini

      Delete
  9. Selamat tahun baru 2024. Semoga doa kita dimakbulkan oleh Allah SWT. Aamiin..
    Tahniah kepada semua top komentator. Cantiknya tempat dalam gambar tu. Jernih kebiruan kehijauan airnya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aamiin Ya Rabbal 'Aalamiin. Subhanallah memanh cantik sangat air nya. Terima kasih singgah sini ya

      Delete
  10. Eh ada nama Cuyalah! Nanti Cuya emel jap lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah hehe dah dapat email

      Delete
  11. Ke manalah itu ya? Selamat menikmati krindahan alam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih NA singgah sini. Cer teka kat mana.

      Delete
  12. jernihnya air...oo..ada namaku dlm list...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang jernih sangat air nya. Hehe nanti email info ya

      Delete
  13. eh ehhh nama siapa tu? hehehe
    ok nnt sy WA ya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah & Tahniah hehe nanti wa info ya

      Delete
    2. alamak lupaaaaa
      sat sat sy WA
      waduhhhhhh
      byk mkn kepala ikan laa ni
      🀣

      Delete
  14. BTW tahniah juga utk blogger2 yang lain!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks sebab selalu singgah sini :)

      Delete
  15. Tahniah buat semua.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah & Terima kasih Aizamiza selalu singgah sini. Blogger lama ni hehe.

      Delete
    2. Walau jarang singgah sini tapi suka tengok gambar2 yang ada.. cantik2 semuanya.

      Delete
    3. Thanks tau :) singgah lagi ya

      Delete
  16. Tahniah buat semua yang tersenarai...meh la jadi Top Komentators blog SA...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks SA sudi singgah blog ni jugak. Ok ok nak sangat jadi Top Commentator blog SA

      Delete
  17. tahniah kpd semua blogger yang menang. You all are awesome!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih AK sudi singgah sini ya

      Delete
  18. Alhamdulillah, tahniah semua..

    p/s : salam kenal sis mulan, first time berkunjung ke sini..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah & terima kasih Ladybird sudi singgah sini ya. Salam kenal.

      Delete
  19. Bestnya!
    Nama saya tersenarai... nanti saya emel details ye.
    Terima kasih... terima kasih! Peluk ketat-ketat hihihiii.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah dan terima kasih singgah blog ni. Sama2 kasih :). Pelik balik ketat2 hehe.

      Delete
  20. happy new year....cantik tgk air yg biru tu....alhamdulillah terselit nama dlm top komentar...nanti kita email details...tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. Happy 2024. Subhanallah memang cantik. Alhamdulillah dan terima kasih singgah sini. Nanti email ya.

      Delete
  21. Tahniah buat semua :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. Thanks ya Carneyz selalu singgah sini.

      Delete
  22. Tahniah kepada semua top commenters.
    Semoga blog merapatkan ukhwah kita

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah & terima kasih Mrs A singgah sini

      Delete
  23. Uwaaah saya masuk no 5 yaaa ☺️. Tapi memang sukaaa baca2 tulisan kakak. Mungkin Krn isinya pun banyak ttg makanan dan traveling 2 passion saya sangat2 ❤️. Di tambah pula pengalaman traveling kakak pun dah banyak tempat πŸ˜πŸ‘.

    Tapi yg tulisan2 lama dah tak bisa untuk dikomen ya kak?

    Nak baca lagi tulisan Kaka yg baru2. Saya baru balik trip 2 Minggu dari east Europe, jadi tak sempat baca dan buka blog. Skr nak mulai lagi dari awal πŸ˜„

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe Tahniah buat Fanny. Terima kasih singgah di blog ini. Ya minat kita agak sama tapi Fanny lebih detail. Blog ini ringkas2 saja hehe.

      Oh, tulisan lama tak boleh dikomen ke? Sepatutnya boleh. Wahhh tak sabar tunggu cerita percutian Fanny 😊

      Delete
  24. Alhamdulillah....tahniah kepada top komentar...semoga terus istiqamah untuk mengunjungi dan beri komen dalam blog ini

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah dan terima kasih semua yang singgah sini.

      Delete
  25. tahniah semua yg rajin mengomen. cantiknya gambar tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah dan terima kasih Mamapipie singgah sini. Memang cantik air tu kan.

      Delete
  26. Tahniah top comentator...
    YaAllah, lawanya pemandangan tu.. Kat Malaysia mmg x jumpa nie... Kecuali dalam2 hutan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. Terima kasih singgah sini tau. Memang cantik air di TAROKO GORGE tu.

      Delete
  27. Wah rajin komen. Tahniah buat semua.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. Terima kasih singgah blog ni ya.

      Delete

Thank you for the comments. Nanti singgah lagi ya :) Take care & stay safe.