Friday, March 11, 2016

BYE BYE KINABALU..

ASSALAMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA.. Moga sentiasa sihat, dilindungi & dirahmati Allah.. 

Entry yang tergendala & tercicir.. Pagi Jumaat pada cuti CNY yg lepas, kami dah siap book teksi sehari awal utk ke airport..


Rindu kamu KINABALU.. Stay strong ya..!! See you again In syaa Allah.. 


Missing this senja view also.. Tempat Dinner tiap hari.. Food & view pandang ke langit memang sangat awesome.. TAPI sayangnya kalau palingkan mata ke gigi air di tepi bot, sedih sayu hati sangat2.. KOTOR ya amat penuh dgn sampah sarap yg dibuang ke dalam air tu.. Sayang sangat.. Dah banyak dipertikaikan tapi hhmm..


Haaaa the famous JAMILAH JEWELLERY.. Tak sempat dah lagipon takde tour masuk town..


Pakat snap je building otw to airport hari tu..


Next trip lah jalan area ni pulak.. Very the happening here..


Banyak kedai awesome..


Hello & Babai SABAH..


Packed sungguh airport.. International patutlah..


Will come again In syaa Allah..


Hello aircraft..!!


Woaahh breathtaking nya..


Snacks for us..


Muffin, Juice & Peanuts (habis sudah)..


Ohh so beautiful..


1 je bag baju dll.. Yang 2 besau2 semua barang scuba diving.. Camna mak nak nyopping kaaann..


Balik naik ERL ajenyer..


Nice weather..


Home sweet home kita..


YES VERY THE TRUE KAAANN..!!

6 comments:

idzwa kamaruddin said...

KK best kan!

NEKCIK said...

Nekcik pun suka KK ni..iyalah pasar ikan tetap agenda utama

NEKCIK said...

Nekcik pun suka KK ni..iyalah pasar ikan tetap agenda utama

GREENJADE said...

kakakkk...yeah!!!lama tak golek2 sini

best nye KK..lama x pegi. Rayani best ye kak..belum dpt hidayah nak naik Rayani :p

must try one day.

nohas said...

KK best..esp Kundasang..

Kakzakie Purvit said...

Oh... menjelajah ke Sabah alkisahnya
Banyak memborong?