Saturday, September 6, 2014

THROWBACK : SYAWAL YANG MERIAH..

ASSALAM & SALAM SEJAHTERA.. 

I miss my blog..!! I miss all lovely bloggers yg singgah sini & yg tak singgah oso.. Tahun ni memang time agak limited compare to last year sbb kids dah start tuition.. Hubby pulak 60% in KL.. Drive sorang2 sokmo, stress jgk pikir.. Apapon kita hanya mampu berdoa agar kita semua dalam lindungi Allah swt.. 

Lately memang banyak update kat Instagram je sbb cepat.. But kan, blog masih tetap di dalam hati.. I will Insya Allah sit down one day & BW ya..

Walaupon Syawal dah berlalu pergi, tetap nak abadikan memori @ blog ni.. 


Di TAMAN GURU, KUANTAN.. Rumah mak, rumah tokki, rumah uncle & aunty.. Semua berkampung di sini.. Tak susah nak pikir tido mana.. Boleh check in mana2 je hehehe best kan.. Sedara mara lain pon ramai..


MY FAMILY @ RUMAH MAK.. With mak, adik beradik, ipar duai & anak2 sedara.. We miss u Papa..!! Moga rohnya dicucuri rahmat & ditempatkan bersama mereka yg beriman.. 


@ SELAMA, PERAK (Mertua)
Gathering keluarga besar Allahyarham TOKCHEY HAJI AHMAD.. First time gathering besar camni, best sunggoh..


@ DEWAN PERDANA FELDA..
WEDDING anak Kak Normah & Gathering Ex-Vietnam Ladies.. TQs Kak Nor sbb jemput kami & kumpulkan kami semua again after soooo many years.. Tup tap dah hampir 7 tahun tinggalkan Vietnam, setelah 10 tahun jadi alien di sana..


The KIDS.. Dulu2 main sikal keliling apartment, now dah kawin..!!


@ USJ TAIPAN.. Makan2 lagi dgn Ex-Vietnam frens yg balik Summer Holiday.. Dari Jeddah, Qatar & Turkmenistan.. Susah senang di tempat orang memang merapatkan kami..


@ RAWANG..
Makan2 lagi sebelum Kak Maggi balik Qatar.. TQs for having us & kenangan di Vietnam akan kekal dalam ingatan..


Ahaaaa.. Berjaya terjah rumah Blogger LADY OF WINDSOR.. Went there with Blogger ZARINBAHRIN (Periuk Belanga Zarin)... Eh betol ke blog dia.. Will edit kalau salah nanti.. Had great time together & will sure akan ke sana lagi utk mamam2 & potpet2 lagi sebelum dia fly balik ke UK.. 

Update via handphone maka kekdahnya takde la foto lawa2 nak kena edit dulu... Aahh janji dapat update, tu yg important.. Alignment pon sure lari sana sini.. Biau laa..

Masa oohh masa.. Please let me have sone time to BW & visit my frens..!!

Take care all & have a great weekend..!!

10 comments:

Azian Elias said...

raya dah habis.. tp banyak lagi gambar yang belum diup di blog...

akak usha bersungguh2 nak tgk muka mulan. tup2 tetap tak nampak. hhhhh...


NEKCIK said...

nekvik pun tak nyinggah sebab pc n tenet mogok sokmo..klau hp jap jap..bateri ginit

tiga lalat said...

Salam. Hee selamat hariraya aidil adha lah pula.

Kakzakie said...

Apa pun memori Hari Raya tetap indah dikenang. Ceria bersama keluarga..

Cemburu betul masa dgn mulan ye... busy sangat!

nohas said...

Kemeriahan Syawal diraikan dgn bersilaturrahim sesama keluarga dan teman..

nak gambar kuih raya mcm tahun lepas..hihi..

Tihara said...

seronoknya..meriah tengok gambar2 ni :)

LYAfrina said...

pic kat perak tu sgtlah meriah..
ramai tu..

makcikkantin said...

Hi mulan.....lama makcik mencari....baru jumpa....

uncle gedek said...

baru cerita syawal...? huhuhu

Time Traveller said...

Meriahnyer suasana raya syawal :D