Friday, March 21, 2014

YEEEYYYY...!!!!!

Yeeyy.. Yeeeyyy.. Yahoooo..


Sekolah sudah cuti..!!! Best best... Dapatlah cuti dari menyupir anak2 dari pagi hingga malam. Sekolah, tuition & segala bagai.. Masak pon takde lah terkejar2 macam biasa sebelum ni.. Ya lah kisah maknya pon belajar part time.. Ngeh ngeh ngeehhh..

HAPPY HOLIDAYS & SAFE JOURNEY..!!

AND KEEP PRAYING FOR MH370..!! MOGA SEMUA PULANG DENGAN SELAMAT..!! 

13 comments:

Acik Erna said...

Relax nya

Kakcik said...

Cuti sekolah, kakcik boleh berehat dari menggosok seragam anak-anak. :)

MystoryPic said...

ye yeeeeah... tak sabar nak balik kg

Mie said...

Mesti ada destinasi cuti sekolah ni...

Kakzakie said...

Cuti sekolah memang best. Anak-anak lagilah seronok makan-tidur-baca novel-menonton tv. Mulan & family dah merancang ke mana-manalah ye:)

ps: kakak dah dapat ole-olehnya semalam. Will expressed my happiness in the N3 today. Thanks so much mulan:)

aizamia3 said...

yeah... saya pun selamat, tak payah nak gosok baju sekolah anak2.. kihkihkih..
harap2nya jalan tak sesak teruk time cuti sekolah ni..

rostina76 said...

amboi……sonok ye cuti

NEKCIK said...

iyaa.... nekcik pun tak bertugas sebagai co pilot selama seminggu!! yeay yeay

nohas said...

tak cuti..huhu..tapi best jalan tak brp jem..

Daddy Ziyyad said...

Saya rasa..macam nak ke Terengganu! :)

BUNDA a.k.a KN said...

Assalamualaikum,

bunda terbang singgah sini...dipetang minggu..

Salam ukhuwah dari bunda...

Clive Einstein said...

Apa apa pun planning yang dah dirancang, moga moga selamat perjalanan dan semua nya berjalan lancar.

boleh ambil masa cuti ni untuk mengeratkan silaturahim (hehe...formal pulak) but all the same,
enjoy your holiday and have loads of fun!

Kesuma Angsana said...

ok, selamat bercuti2 juga,, tq barang dah sampai, nnti KA wat n3 special yer !