Sunday, November 17, 2013

KOLEKSI DAN KENTUT...

As Salam & Good Day All..

Internet connection agak horror lately, tenat nak main computer.. Semalam Sabtu, Boss@Work & Gegirl@Camp.. Me & Boboy @ Home buat hal sendiri2.. Of course lah cuti sekolah ni the Boboy akan khatam berkali2 PS123456789 tu.. 


Haaaa ME & MINE... Projek tertunda 2 tahun lepas.. Me-repair yang kehilangan batu2 & jugak mengganti yang telah longgar2 itu.. 3 1/2 jam jugak melengohkan tengkok ni semalam.. Rasa pinar biji mata.. Koleksi seantero benua 25 tahun.. Ada lebih kurang 50.. Beli, tukar2 dan hadiah.. Besi tahan karat ada, solid wood ada, kawat TNB ada, leather pon ada, macam2 ada.. Yang solid wood tu kalo hempok orang, mau cedera kot hahahaa..

Rasa kadang macam dah bosan tapi ohhhh masih sayang bangat..!! Sebab kurang boleh memakai emas (gatal2 kulit), so simpan je lah kan.. Apalagi baru di-repairin semalam wahahaha...


Forwarded from a fren.. Apalagi semua, mari kita bersama-sama.... Huwa hahaaaa... 

8 comments:

nohas said...

Banyaknya bangle, bukan senang nak kumpul dari seantero dunia...

Karukord jagau said...

kalau x kentut....perut masuk angin wooooo

Chik Mimi said...

Wah banyak maa collection diaaa
cantik maa
muahha tak tahan artikel tu

MulutPayau said...

Bnyaknya...cantik2 pulak tu..kalau dah banyak yg dikumpul tentu sayang sangat2 kan..
Haaaaa kentut??? Hehehe macam2...

mrs.smile said...

banyaknya collection akak..cantik2 pulak tu, bolehlah tukar2 selalu ikut kaler baju hehehe

kalo angin masuk badan, selagi tak kentut atau burp mesti rasa tak selesa..betul agaknya kajian tu :)

Time Traveller said...

tapi kalau dah kentut kuat dan berbau busuk yg amat tu.. mmg la dia sihat sebab dapat buang toksin dalam badan.. tapi masalah nyer .. orang lain yg sakit kene toksin dia hahaha :P

Rai Ourkizuna said...

kalau tak kentut boleh hangin satu badan woo.. mendatangkan amarah..hahaha..

:: Cik Viva :: said...

Elok kentut pagi2 buang toksik...