Monday, April 1, 2013

HARI TERGOLEK SEDUNIA..

Semalam diisytiharkan HARI TERGOLEK SEDUNIA... Lepas hantar kids pi sekolah, tergolek atas katil dari pagi sampai malam.. Bangun untuk solat, mandi, masak, makan, amik & hantar kids pi sekolah/ngaji saja.. Kelas tambahan pon mintak ganti hari lain..

FOTO : GOOGLE
Been travelling for the past 2 weeks, 4 kali ke KL & satu malam di Vietnam.. Also drive Solo from Klang to Kerteh hari Sabtu baru ni, sebab hubby sambung perjalanan Solo ke LONDON (last minute punya on call).. Huwaaaa, kena tinggal..!! My  Marsha wakil sekolah untuk pertandingan hari Rabu ni, maka nya kami bertiga kena lah tinggal..

FOTO : GOOGLE
Badan memang rasa lunyai keluar segala sengal.. Alhamdulillah much better now.. Terpaksa cari jalan alternatif untuk tak makan ubat melawan Sakit Kepala & Sengal Badan, my sista suggested pi Urut & Bekam.. Alhamdulillah dengan izin Allah kurang segala nestapa.. Tapi terpaksa jugak telan Actifast 2 biji untuk tidor yang nyenyak sebelum drive Solo last Saturday tu.. Lama betol tak telan Panadol2 ni.. Ada lebih setahun kot..


FOTO : GOOGLE
Mulan Si POLKA DOT... Masih ada saki baki macam foto kat atas... Ohhh I miss my hubby so much..!!! Alhamdulillah dapat ber-VIBER.. Free calls & sms.. Details sambung nanti.. Miss u ols so much too.. Nanti makin segar mugar, kita BW pulak.. 

16 comments:

Kakcik said...

Badan kakcik ini pun rasa macam lunyai sangat. Penat sampai sukar nak tidur! :(

Acik Erna said...

alhamdulillah mulan dah segar..boleh bertugas macam biasa kan..

~Beb~ said...

alolololo tomei je die rindu hubby kite.. semoga semua dipermudahkanNya ya kak Mulan? insyaALLAH

Daddy Ziyyad said...

Tang polka dot kat badan tu yg saya tak sanggup nak bekam..:)

Tihara said...

best nya ke london, dah kena tinggal heheh..
kucing2 pun tergolek je keje ni sejak cuaca agak cantik sekarang ni :)

pB said...

SERONOK kalau jauh jauh rindu ...

penDragon said...

penat sgt tu, rest k...

whitecappuccino said...

kalo akak mmng tergolek tak bngun la mcm ni..mulan berbekam ya? sakit tak?
rehat la k...

Telor Power said...

Saya pernah berbekam tapi dikepala. Kat badan tak pernah lg. Dasat tui gambar last tu

Rai Ourkizuna said...

scary nya gambar last tu kak.. kak.. missed you lah.. sedih baca pasal by husin. takziah buat akak sekeluarga.. fragilenya nyawa kita ni kan..

miso saya pakai jimat jimat pun habis. tunggu member balik dari biz travel kat jepun.. ada rezeki nanti saya pesan utk akak jugak..tp next trip la..

makcikkantin said...

Mck takut at the thought of those "marks" after bekam...rasa cam sakit ja....

Karukord jagau said...

tak pernah saya bebekam mcm ni....rasa cam tak berani pun ada gak....huhuuhu

Kesuma Angsana said...

tq singgah blog KA & take care ye

Wak Gelas™ said...

saperlar X sayang laki makk .. tapi ada kann.., khanns

gadisBunga™ said...

saya pun lunyai! nak gi urut tapi geli!

m.u.l.a.n said...

kakcik: rehat byk tau..
*
acik: alhamdulillah..
*
beb: tqs dear...
*
daddy ziyyad: hahaha, terpaksa..
*
tihara: huwaaaa kena tinggal.. sedih..
*
pb: kenkadang best jgk rindu2 hahaaa..
*
pendragon: alhamdulillah dah rest cukup2...
*
whitecappucinno: sakit masa benda tu cengkam tapi kejap je.. lepas tu lega rasa badan alhamdulillah..
*
telor power: haaa??? bekam kat kepala??? ngeri bro..
*
rai: baby hussein dah tak ada... nnti tlg beli sebekas miso ya..
*
makcik kantin: kejap je bekas tu.. dah hilang dah rasanya...
*
karukord: bila badan sengal2 mmg lega bekam ni kot insyA..
*
kesuma: sama-sama...
*
wak gelas: saya sayaaannnnggg suami saya wak.. ridu bangat..
*
gadisbunga: kalo lunyai mmg best pi urut.. mmg ada part yg geli.. kena cakap kat tukang tu.. hehehe