Monday, April 29, 2013

FABULOUS & FANTASTIC FRIDAY...!!

Lama tak ke KL... Cukup sebulan tak jejakkan kaki ke sana.. Khamis baru ni, lepas Asar kami vroooomm to KL, hubby ada meeting Jumaat tu.. As always dok area KLCC je lah sbb hubby boleh jalan kaki je ke opis.. Sebenarnya takde pon rasa rindu KL tu, akan tetapi ada rasa sangat suka hati, lompat tinggi2 sebab nak jumpa si dia ini...


Alhamdulillah.. Jodoh kami dipertemukan di KLCC.. LG ~ SALAM DUA BENUA & 2 puteri comelnya... Walopon tak lama, tapi puas hati sangat2 sebab dapat jugak hug2 & potpet2 sekejap.. TQs LG for your time.. Till we meet again & have fun in Malaysia...


Sebenarnya sebelum jumpa LG, jumpa SHIDAH (blogger DAIRI MAMA) kat parking lot KLCC... Biasa lah passing2 barang yang jauh order nya... Then kami terus ke Food Court mencari2 LG... 


Lepas solat Jumaat, kami 3 beranak vrooommm ke Cheras.. Another bloggers meeting @ McD Bandar Tun Hussein... Met blogger ZARIN - PERIUK BELANGA tu.. And another close fren yang baru pindah dari Kerteh ke Cheras.. Bagus duduk setempat kat Cheras tu.. Senang nak jumpa.. 


Meleleh2 tengok Zarin tayang2 WHOOPIE PIES dalam blog dia.. So this time, paksa jugak dia buat walopon order last minute.. Hahahaaa dia kesian dengan orang Laut China Selatan ni.. Yuummeehh...


BROWNIES sekotak yang di-order dari SHIDAH... Yuummeehh..


KEK KURMA jugak order dengan SHIDAH... Yuummeehh...
*
I'm blessed with lovely friends Alhamdulillah... 
May our ukhuwah last forever..
Yup.. Fabulous & Fantastic Friday..
Alhamdulillah...

18 comments:

Rai Ourkizuna said...

patut la muka anak dara yang kacukan tu cam penah nampak.. kak LG ada kat malaysia rupanya..saya pembaca senyap blog dia..hihi..

aduh kak..nampak tempting je segala kek tu..adeshh..

penDragon said...

bestnya dpt jumpa LG!!!

penDragon said...

shidah pun dah lama x update blog dia...

Yong Kamariah said...

wow bestnyer ada kawan blogger tukang masak terhebak! nak order kek/cookies pun senangkan.

umiyumi said...

Salam Kak,
Ohh geder2 ya.. bestnyee makan sedap2 pulak tu. ni yg terliur nihh :)

Tihara said...

bestnya kek2 itu..itu jugak yang saya perhatikan selain wajah yang di cover itu..kiki :)

zino said...

yg penting ada makan makan hehe

whitecappuccino said...

wah! jumpa LG dan 2 Misses dia ya..bestkan?

Dr Singa said...

next taim naik KL kita jumpa-jumpa ye!!!
:)

MY Q AGENCY said...

Kawan takde blog, boleh kawan tak?

Has said...

sedap nye whoopie pies tu

Daddy Ziyyad said...

terbayang sedapnya brownies tu..

Acik Erna said...

nampak sedap semua kek yang mulan order,,kek kurma?mesti sedap tu mulan

kasihredha said...

Bestnya dpt jumpa LG

DrSam said...

jumpa kawan dan makan-makan. Acara paling menawan.

Kesuma Angsana said...

wah sedap2 tu dan mmg seronok sgt dapt gader2kan !

Cinta Misteri said...

adussss kecuq liuq haaa....best best best.

lemongrass said...

Salam Mulan,
I baru sempat baca blog kawan2 sebab bila balik Perth baru dpt wifi 24jam, 7 days a week kan, hahahaha.
Thanks a lot ye sbb dtg dari jauh nak jumpa kita. And best borak2 walaupun kejap aje. Kalau ada Shidah and Zarin sama, lagi lah bising tak hengat dunia kalau dah potpet pot pet :-)