Sunday, July 15, 2012

CHECK IN, CHECK OUT... NASIB TAK PENING, NASIB TAK BLACK OUT...

Alhamdulillah... Arrived safely last night, me & the kids... Penat badan takpe tapi jangan penat kepala... Otak kan control the whole body (ni kira ada kes kecik hati & sedih).. Untuk yang tahap kesabaran sangat rendah like "I DUNNO WHO" = "ME" ini, so kena lah berjaga2 semua.. Silap haribulan keluar pedang samurai.. Hehehe.. Banyak betol kes pedang samurai lately.. Sape nak pi Jepun, kirim satu please...!!!

MULAN SCHUMACHER
Last weekend dah drive pi KL & HCMC.. This weekend pon drive pi KL lagi.. Hubby penat sbb lepas keje so maka kisah nya si wifey sudah jadi MULAN SCHUMACHER...!!! Hubby ada meeting Friday tu @ SUBANG.. Lepas habis meeting on Friday tu, cabut to Kuantan pulak.. Hubby ada conference Sabtu & Ahad @ THE ZENITH Kuantan.. Arrived hotel Khamis malam tu @ SUBANG late after midnight.. Arrived THE ZENITH Jumaat malam tu pon late after midnight jugak.. 


Maka check in hotel @ Khamis/SUBANG & Friday/KUANTAN tu adalah untuk si MULAN SCHUMACHER tido sepuas nya tanpa gangguan.. Dah tak hengat rupa bilik hotel tu.. 2 hotel ni tak pernah datang pon.. Maka also takde peluang yang geder2 dgn kenkawan kat KL/S'ngor.. Aisshhh... Semalam petang (Sabtu) drive balik Kerteh pulak with the kids sebab the father masih di Kuantan untuk conference.. Tanya dia if nak ambik later but dia kata boleh tumpang or naik taxi je.. Kesian la pulak.. Kalo kira-kira matematik, ada dalam 1000km MULAN SCHUMACHER memandu since Khamis..  Lepas hantar kids to school ni, mau masuk selimut semula...!!! 
*
ENJOY YOUR SUNDAY ALL...!!
(Awat lah negeri ni weekend masih Friday & Saturday...???)

18 comments:

kakcik said...

Selamat merehatkan diri ya. :)

CS said...

Mulan
Sah! you are a superwoman! I baca pun cam pening2 lalat aje. 1000km is not joke, kankankan?

You dah sampai Subang tu.. (psst.. org Subang pun teringin 1 pedang Samurai juga taw)..

Marya Yusof said...

As salam mulan comel :))

Like ur name, must be as sweet as the owner! :)

What a hectic day! Take a good rest then! :)

-gedek! said...

Lupa nak cakap, twin dah balik 'for good' kat malaya... last week sampai KL...

(Tapi tak tau la 'for good' dia tu macam mana... u paham-paham la kan? haha)

Papa Mifz said...

takpe kak kauh perjalanan luas pemandangan..hehe selamat berehat yer kak...:)

Telor Power said...

mak ai.....

begitu sibuknya, memang penat badan kalau gini.

Telor Power said...

selamat berehat ye sis

KakNi (CikNi Ahnie) said...

Mulan, u mmg super woman. Siapa lah lelaki tanpa seorang super woman di sisi nya... tak gitu?

Has said...

rest well sis. sy pun penat nye weekend lps..kl-penang-kedah-penang-kl..phew

wahida said...

mak aiii, mmg sibuk betul ni...kalau saya dah pitam kot...haha...

akak rest yer...

Rai said...

baca pun terasa kepenatannya kak.. selamat berehatt...

pB said...

cayalahhhhhhh

Kakzakie said...

Boleh tahan mulan kakak lihat ligat betul..

m.u.l.a.n said...

kakcik: tqs kakcik..
*
cs: tak perasan pon 1000km tu.. u nak jgk samurai tu ke? jommm order sama2..
*
marya: hehee.. i ni mcm rimau tau.. u pon rest tau sbb balik jalan2 tu..
*
gedek: haaa... for good kejap je tu..
*
papamifz: tq tq.. mata pon dah selamat rehat..
*
telor power: penat badan takpe jgn penat otak kan.. tq tq..
*
cikni: dah biasa sebelum kawin lagi sbb drive utk arwah apak..
*
has: wowww... u pon jauh jalan tu.. tqs ya..
*
wahida: tqs ya.. dah rest sampai bengkak mata ni. hahaa..
*
rai: thaannkk you... sembap dah badan dok tido ni.. haha..
*
pb: dah terbiasa jgk tu..
*
kakzakie: dari dulu pon gitu hehe..

NEKCIK said...

salam kenal M.U.L.A.N..syabaas kerana jadi superwoman!!.Nekcik nak mntak bantuan info untuk cuti cuti Hanoi..hotel n makanan halal..utk next year..tq in advance

Mr.Clive said...

wooohoo! slow down slow down... hehehe

m.u.l.a.n said...

nenkcik: tqs singgah sini.. saya dah attach kat komen blog nekcik ya.. harap boleh bantu..
*
mr clive: dah dapat rehat.. tqs bro..

Pink Lavender said...

kiut giler kucen tuhhh...hahahha