Wednesday, June 8, 2011

NO WORDLESS WEDNESDAY... MY BLOOD MENDIDIH..

Teriak lagi... teriak lagi kuat... Huwaaaaa.....!!!!! Takda lagi dah WORDLESS WEDNESDAY...


Baju nak pi wedding cousin weekend dah siap... Tapi salah la pulak...!!!! Huwaaaaa.... Tak larat dah dok ulang pi kedai jahit tu... Depa salah, depa lak nak marah kita... Make my blood go upstairs and go up the highest level at KLCC...!!!


Udah le.. Udah le teriak tu... Baik makan, perot pon kenyang.. Nah amik, breakfast pagi tadi.. Kopi O panas  menggelegak, sama gelegak darah dalam badan ni... Dengan Mee Kari lebih malam tadi.. Cukup la semangkok untuk MINAH JENIN ni berangan pakai baju baru untuk wedding.. Padan muka teman...!!! Berangan lagi.. Kita bukak lemari cari baju lain lah.. Tema banyak2 kaler tu lupa tepi dulu.. Kang naik darah gue... Pakai apa yang ada je la.. 

16 comments:

GreenJade said...

alemak..sian sis..kes cenggini yg x seronots nih kans..cool yea sis..risau nengok teriak beso2 gitu hehe

lemongrass said...

Kesian nya you :-(. I pun sure akan rasa nak nangis jugak kalau baju tu memang special utk wedding.
I pun pernah kena hantar baju kat tailor tp jadi tak best sgt2 geram betul. Terbuang aje tak pakai kan. Tu yg sekarang I lagi suka beli aje baju dah siap, hikhikhik...

penDragon said...

x patut...x patut...customer pulak yg kena marah...kalau selalu buat perangai mcm tu, x lama lagi bungkusss la kedai tu...

Acik Erna said...

memang hangin..dah la lambat siap salah pulak..kalau siapkan cepat2 ari tu..bila salah dan antar repair pun boleh sempat pakai lagi..

gedek! said...

jangan pakai baju riding, dah la.... siap dengan helmet!

zarin said...

laaa ye ke? kalau i pu sure darah naik gak ni...

Ila said...

ish,mcm manalah org tu berniaga kan...dah kaya agaknya

MOH KEMBARA said...

Assalamualaikum Yong Mun, akak gi kenduri pakai sebat baju emak/kakak/niece/adik sebab akak tak banyak baju kurung. Saiz lebih korang. Ni pun gi ngajar pinjam 13 pasang baju mak. Mak glamer!

MULAN said...

greenjade: abis sabor & cool dah ni.. nak jadi airbatu dah.. hehee..

MULAN said...

lemongrass: i baru jumpa butik kat kuantan... jual baju dah siap & fit badan i yg berketak2 ni... lepas ni malas dah nak anta tailor... heheh..

MULAN said...

pendragon: idok nya tutup sbb customer dia ramai.. dah berbelas tahun bukak... yg pindah kl pon masih anta kat dia.. takpe la, dah kicik hati dah...

MULAN said...

acik erna: sedih betol rasanya... geram pon ya jugak... ada ke kita pon nak dimarahnya..

MULAN said...

gedek: lenkali masa nak amik baju belom siap tu, nak pakai helmet & earphone... bior pakai sign language je.. tak sakit ati..

MULAN said...

zarin: my fren sampai ngamok amik semua kain yg belom potong & jahit...

MULAN said...

ila: kalo salah tapi tak marah takpe la.. ini dah le salah, kita pulak kena marah..

MULAN said...

mohkembara: yezzaaaa... memang baju aunty kat kl akan jadi mangsa... sbb badan sama saiz... malas nak pikior pasal baju tu dah... hehheee..