Sunday, June 12, 2011

PENAT TAPI SERONOK... TAK SERONOK SEBAB TAK CUTI..


P.E.N.A.T.
Setelah 2 hari 2 malam menyibukkan diri untuk wedding cousin gue itu.. Safely arrived Kerteh 2.30am pagi tadi.. Lepas anta anak pi sekolah, sambung tido sampai pukul 11.. Ganti tido ooii, nanti kepala meroyan... Also penat gilir2 drive dengan hubby.. Ada jugak saat2 terlelap beberapa saat.. Alhamdulillah selamat sampai...


Lepas makan terus salam2 & bye2 kat semua.. Hubby takleh coti, kids kena sekolah Ahad.. Kena cabut awal2 jugak kami takot bertembong dengan supporters Terengganu & Kelantan kat LEBUHRAYA PANTAI TIMUR... Btw, awat tak coti hari ni..??? Dah menang kan.. Isshhh, issshh... Kasi la coti sehari ni..


To my lovely cousin, NATASHA (and SHEIKH),
"Moga bahagia hingga ke akhir hayat"
*
Thanx E-jump (Nizam MRani) for the beautiful photo.. 

14 comments:

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam
macam tu sekali,,punya penat..

penDragon said...

tertunggu2 announcement kot2 la cuti hari ni kan...tapi hampeh!! x cuti pun...anyway cantik & hans M pengantin tu...mesti grand wedding dorang kan!?

gedek! said...

Hoi!

first time tengok back drop pelamin macam tu...!

Cool...!

Acik Erna said...

Tahniah untuk pengantin baru..
bungah betul ke tu..banyaknya bunga..

MULAN said...

brutalsolo: sunggoh tau.. rasa takleh nak angkat kelopak mata pon.. nak angkat kaki tangan pon tak larat...

MULAN said...

pendragon: hari ni dok tunggu lagi kalo cuti.. eyyyy tak jugak... tak dapat cuti ke sukma pon champion..

MULAN said...

gedek: isshh isshh berlambak2 la backdrop pelamin bunnga camtu.. pi google2 je, mesti ada..

Joy said...

I is pun kepenatan jugak ni...tp sbb takuit x sambung cuto on Monday..boss pantang skit staff cuti Isnin :)

MULAN said...

acik erna: tu laa... tak sempat tengok bunga betol ke tak.. maybe tak kot.. dok angkat itu ini atas pelamin, tapi lupa nak belek bunga2 tu.. takde masa betol..

MULAN said...

joy: pagi ni we all bangun terus bukak internet.. kot2 MB announce cuti sbb sukma pon champion kan.. hahahaa.... takde pon lagi...

mamasita said...

Cantik gamba pengantin.
Punyalah hebat gamba oghang tengah penat tu..mana you ambik?? hehehe

MULAN said...

mamasita: hehehe... google2 terjumpa... cute kan makcik penat tu..

Wan Sharif said...

Khabarnya Kelantan dapat cuti walaupun hanya dapat gelaran naib juara..
So kenapa pula Trengganu sebagai juara tak di beri cuti..
Datuk Mat Said nok kena nie!

MULAN said...

en wan: memang sedih sunggoh tang cuti ni... tunggu masa yg elok kot.. or maybe nak combine sbb tganu jugak champion utk sukma 2011..