Sunday, June 19, 2011

JEJAK-JEJAK KAWAN-KAWAN & SEDARA MARA..

Suka sangat2... Kawan rapat dari Jakarta, TINI TINNEMEYER (kawan di Vietnam) datang bercoti di KL..


Jumpa di IKEA.. Potpet2 la dekat 2 jam.. Maakk.. The 2 doters macam budak habis high school.. Tapi baru 14 & 17 tahon.. Adik tinggi dari kakak...


Last year pi Jakarta, depa kidnap Zharif.. This time kami kidnap Edward pulak untuk sleepover.. 2 good buddies ketemu kembali & had fun di kolam ini..


Zharif & Edward Rahman...


Drop Tini & doters @ another fren's place kat Mont Kiara.. Re-union 3 budak laki PAN ASIAN + 1 budak laki (anak gue) "Frying Pan 1MALAYSIA"... Classmates from Kindy & Junior School @ ISHCMC, Vietnam.. Now dah balik ke negara asal masing2..


Wedding lagi.. Groom's side pulak kat Shah Alam.. Owwhh, itu my new cousin brother keje dengan "EVERYONE BOLEH TERBANG".. VIPs incld (kiri kanan pengantin) Dato' Aziz Bakar & wife Datin Norma Norell, Image Consultant tu kan.. But the baju she pakai malam tu macam susah nak naik untuk merenjis2.. Plus the shawl yang asyik2 nak jatoh.. But she's beautiful & sweet..


So last but not least... FOTO FAMILY KELAM KELABUT... Will wait for the PRO punya fotos nanti.. So keje kawin untuk my lovely cousin NATASHA AZRIN ni berakhir pada malam itu... Moga bahagia hingga ke akhir hayat..

16 comments:

penDragon said...

patutlah lama menyepi, ada program jejak kasih rupanya...utk pengantin baru, selamat berbahagia, semoga kekal selamanya....insyaallah...

Ila said...

seronoknya jumpa kawan2 lama ek..jauh2 plak tu

hani@debumelukut said...

Kasih terjejak lah ni...Seronok nya

HappyIrfa said...

besar macam dah abes skolah kan?apa2 pun mesti awak hepi jumpa kawan lama

Joy said...

reunion dgn kwn lama sesekali mmg best..meriah aja nk bercerita...

zino said...

seronok jumpa geng lama ni...

chichi said...

gosip apa kak sampai 2 jam..hehehe

wahida said...

selamat pengantin baru pada pengantin...

sonoknya jumpa kawan lama...bila lama tak jumpa, anak2 pun dah besar...mcm sekejap sgt kan...

MULAN said...

pendragon: tu arrr... masih ala2 busy lagi... tapi seronok..

MULAN said...

ila: tu la kenkawan sama susah masa hidup kat negera orang..

MULAN said...

kak hani: memang seronok kalo jumpa dgn yang lama kita tak jumpa..

MULAN said...

happyirfa: alhamdulillah.. memang seronok..

MULAN said...

joy: tak cukup masa pon sebenarnya.. tapi masih jugak seronok sangat2..

MULAN said...

zino: moga ukhuwah berkekalan..

MULAN said...

chichi: macam2 citer sampai berebot nak bercerita... anak2 ternganga..

MULAN said...

wahida: tu laa... kecik2 je budak2 tu dulu.. sekarang tinggi dari kita pulak..