Monday, April 4, 2011

NYONYA LOMPAT SUKA HATI...

Nyonya bersyukur ke hadrat Ilahi,
Sebab Nyonya dapat Cenderahati,
Jauh sunggoh dari Turki, 
Dari empunya Blog MOH KEMBARA ni..


Nyonya ralit tengok TV,
Tetiba kejap kena henti,
Kuat sunggoh hon van berbunyi,
Rupanya depa mai hantar parcel ni..


Dapat 3 jenis kacang ni,
Semua nya feveret Nyonya ini,
Teros ngap masok molot ni,
Aikk, Nyonya puasa laa hari ni...
*
(Isshhh isshh, juih juih laaa dalam sink kat dapor)



Dapat jugak stokin ni,
Dok tengok banyak jual kat Turki,
Boleh pakai malam nanti,
Terbang ke Turki la Nyonya bermimpi...


Muffler ini paling berharga,
Dapat dari Kapal Mavi Marmara,
Kalau nak tau asal cerita,
Klik sini, BLOG MOH KEMBARA...

14 comments:

penDragon said...

wah..wah...sukenye die...

~ yus ~ said...

wah akak, kacang2 tu feveret yus juga tu...

cikit....:)

MOH KEMBARA said...

Salam Yong MUlan, Alhamdulillah, selamat sampai. Lambatnya...seminggu! Elok muat tak stokin tu, biar ketat sebab bila dah pakai selalu atau ditarik2 nanti jadi longgar. Tarik perlahan2 ya. Jgn basuh mesin, basuh tangan ramas2 jer. Suka dengar Mulan sonok!

dangarumbia said...

Waaa.... sangat-sangat suka tengok stokin tu. Cute betul!!!
Memang sah malam ni mimpi terbang ke Turki!!

kucingorengemok said...

stokin tu buat pakai masa nak tidur mesti best!

en_me said...

sonoknyerr kanns.. ehehe

DrSinga said...

bilaaaalah nak guna muffler tu eh...

MULAN said...

pen: suka ni, dapat cenderahati.. dah lama tak dapat tau... heheee...

MULAN said...

yus: best kan kekacang tu.. macam2 boleh bikin..

MULAN said...

mohkembara: syukran. syukran... lambat pon takpe, janji sampai jugak..

MULAN said...

dangarumbia: memang ter-imipi2 nak ke turki... tp takde rezeki lagi... memang cute stokin tu..

MULAN said...

kusing goreng: memang best stokin tu.. tido lena..

MULAN said...

enme: memang seronoksssss sangat2..

MULAN said...

drsinga: anak2 dah pakai malam tadi.. depa tido aircond kuat tapi kita set 2 jam je, pastu sambung kipas.. so mlm depa tido pakai sweater bagai.. & mlm tadi tambah muffler... hehehee...