Tuesday, November 9, 2010

AIDIL FITRI GATHERING..?? LAMA DOLU PUNYA CERITA..

Geram dengan laptop yg baru keluar spital ni, nak resize gambar pon lambat.. Delay je nak posting citer2 walaupon tak menarik.. Camna pon, layan je la gambar2 lama ni.. Hehehe, dah nak Raya Haji pon dah.. Bior le.. Suka2 je ni..

Family Gathering..

 Baked muffins for anak2 sedara & nenek nya..

Raya2 with frens @ My Place..

Wonderful frens... TQs Kak Rina, all the way from Kemaman tu..

 Brownies.. hampir hangos gitu..

 Puding Raja.. Saja dihidang asing2, takmo nanti pisang tu banjir..!!

Why la Ayam Kuzi ni senget jadinya...?? Dont understand the photo setting ni.. Dah bikin elok, senget jugak.. 

 Lumpia aka Risoles, Popia, Rendang & Lemang Kijal... 

Mi Kari..

Lontong..

Gotta drive to KT, sebab kena join hubby for an event.. Blessed with lovely frens yang tolong selesaikan semua ni sebelum berangkat ke KT petang itu jugak.. Lol, penat gila..

Lovely akak2 Bloggers.. Kak Rina, Kak Liza + FA..    
Dok tengah promo buku masakan Kak Liza.. 1 RESIPI 1 HARI...!!!

Sempat jugak jumpa lovely  Neeza di Banting sebelum Neeza balik Jubail the next day tu... 

5 comments:

~ yus ~ said...

Wah! Muffin ada gambar tu, menarik..tapi kalau Yus tak sampai hati nak makan...:)

Dah free ye kak Mulan

fa*atip said...

heheheheheeh...kot ye pun nak sorok muka awat sampai legam tu Mulan? heheeee...

en_me said...

raya sakanns.. ehehe

DrSinga said...

hahahaaaaaaaa...
orang dah nak Raya Haji wehhhhh...
:)

"MULAN" said...

yus: budak2 tu ngap masing2 punya muka lepas kasi makan... hehe..
***
fa: tak perasan pon sampai teman jd legam gitu.. buruk nya.. hahaa..
***
enme: ha ah.. seronok.. hehee..
***
drsinga: tu la dia.. susah nk upload photo, tu yg nyepi je..