Friday, June 15, 2007

RELIEVED.... LAST DAY IN SCHOOL..!!!

Fuuuhhhh... I'm so so relieved. For the past 2 weeks, I've been so busy travelling to fetch Marsha from school @ 11am. (Kacau schedule ku, no time to surf/snooze etc... with so many things in my head too - saturated dah dok pikir2 ni..) The compound management cancelled the 11am shuttle service to town. Mangkuk punya manager. I've been using the 11am shuttle for almost a year, picking up Marsha from school & suddenly they cancelled... just like that.. Thot I was the only one complaining, but I saw the Japanese & Koreans gathered at the office to protest too..
*
Ha ha.. some even didnt notice about it, plus my fren Janet. She got so crazy waiting without knowing there's no more bus service at 11am. Me & hubby called them to consider becoz school will finish in 2 weeks time only. Huh.. he made dunno one..!! Prrgghhh.... Spanish tu memang mangkuk..!! All this while, it's either me or my nanny will go. But without the 11am bus, I dare not send my nanny to take the 10am bus and wait until 11am, then get a cab to the bus stop and wait for another hour for the next 12.45 bus back to the compound. Take a cab?? Aiyaahh.. RM30 one way, plus traffic's so heavy during lunch hour.
*
Aiiyyaaahh... they made me go out everyday la for the past 2 weeks. Very very tiring...!! Instead of going out at 10am, I made appointment with frens earlier at 9am for breakfast and window shopping. Grrrhgghh... I'm not that type of person actually but... no choice maaaahh.!!!! Pheewww... now I can rest (maybe la kot coz now already the summer holiday, surely the house will turn out like war zone with the kids at home..)
*
Today, 15 June's the last in school for Marsha & Zharif. Zharif asked me to attend the school assembly at 8am but I need to go to Marsha's school for year end concert too at 9-11am. Huh.. managed to bribe him, lunch at Japanese Restaurant yg murah later. Hubby's in KL for meeting. It was a hectic day for me, both schools are far ~ 12km.. with the traffic etc. Alhamdulillah, after things settled at Marsha's school, we rushed to Zharif's school to fetch him becoz today... early dismissal laa... @ 12 instead of 2.30pm..
*
MARSHA, LAST DAY IN SCHOOL..
*
Marsha & Ms Percy Copioco..
* Marsha & Irfan.. Students of the Term..
* On the stage, getting medals from Ms Unta Taiwo for their outstanding achievements in various field.. Happy gila the kids dapat medal.. Some kids query Marsha got 4 medals.. Kesian la pulak tu.. Ya tak ya, ngapa Marsha dapat sampai 4 medal tu..??
*
EE2/3 Class of 2006/7..
* The twins at front row tu, likes to play with Marsha. So cute tapi mak depa Cik Som la.. Orang Africa Selatan tapi berkulit putih..
*
ZHARIF, LAST DAY IN SCHOOL..
*
Last day in school, with Miss Katherine. She'll be leaving soon, to Norway..
*
Yesterday was "Class Party Day". Zharif's frens expected I'd bake choc muffins. Takde la pulak. Kesian punya hal, I baked last nite & brought to school today. Sengih la kot takde gigi pun, melantak muffin tu. Not so tasty, but I put lots of choc chips je..
*
With one of his close buddy, Nicholas. Will be leaving for good, to Bangladesh.
*
Close buddy, Edward Rahman.. Excited gila la ni coz next August, they'll be in the same class again. Separated last year but soon will reunite, (sob sob sob) without Nicholas..
*
"HAPPY SUMMER HOLIDAY..."

20 comments:

~ahni~ said...

Mau berat leher tu dok gantung segala macam piala budak baju oren dengan budak baju hijau tu...

Nampak seronok dia orang tu.

ZLAA said...

Dah habis sekolah, start agenda satu lagi pulak. Nak buat apa dgn dia orang during cuti sekolah?..
Kat sini, summer holiday starts end of July.

faizabelle79 said...

Zlaa..
Happy summer holidays..

Kat France mula 4 july..
Tapi Wafeeq akan bercuti seminggu awal sbb nak balik M'sia kan..tapi sempat jugak untuk dia performe his singging on the 'Music Day'..

Ada plan untuk bercuti ke mana2 ke?
Apa2 I wish u all the best and
"Bonne Vacances".

Kak Lady said...

Happy summer holidays untuk anak2..

Kemana gerangan bercuti dgn anak2 kali ni...?

Seronok nampak anak2 tu ye...buka sekolah sekali lagi nanti tentu ramai kawan2 baru buat zharif...

Kak Elle said...

wah marsha dpt 4 medals mama dia ada bribe kat teacher ke?....hahaha

so mulan whats the plan jadi ke sg tak?kedatangan di tunggu:)

rumah macam nak rak lah nampak nya since budak2 tak sekolah ye....enjoyyyyyyyyy

Mama Sarah said...

dah cuti sekolah dah? at least legalah tak yah turun naik shuttle dah!

Zakiah said...

happy holidays!!!

ready lar meriah rumah 3 bulan yerk

lelakhalidah said...

Salam....
Comel marsha & dgn cikgu dia..

Salam perkenalan...
SAya ada kawan stay di vietnam.. hubby dia kerja talisman offshore..

Anyway.. Happy school holiday! Hope u & kids enjoy it very much!

loveujordan said...

Happy summmer holidays !!

Tahniah Marsha..bijak, bijak !!

Jadi ke balik tahun ni ?

MULAN said...

ahni: jgn tak tau, balik rumah dia show off medals kat abg dia, aiyoo perang lagi..

***************************

zlaa: 1 week ni lepak kot sbb i nak rest dari bangun pagi2, prepare breakfast + lunch pack..!! at the moment, tennis + swimming intensive for zharif before balik cuti kot..

****************************

faiza: tq, happy holidays 2 u 2.. balik msia cuti kaa? kita pun balik nanti..

****************************

kak lady: tension pulak pikir cuti ni coz hubby dapat leave 9 days je. prrrgghh.. sepatutnya for home passage break dapat 2 weeks. dunno where to yet, definitely to msia dulu..

***************************

kak elle: my uncle's in sg. new posting at the embassy. hope dia dapat kereta with diplomat number, i can go shopping2 there & angkut balik.. ha ha... noti noti head. so dont worry.. i'll be there nanti but dunno when la dear sis..

****************************

mamasarah: i dah lega but frens still fighting for it. we might sign a petition if they just ignore. aiyaa.. westerners & us think differently. vietnamese used to be the greatest in all kind of services, but if westerners masuk campur, all they could think is only $$$$$ & profit laa..

****************************

zakiah: tq.. volume akan memang meriah, jadi war zone lah rumah ku.. cuti pun depa bangun subuh hari. rebut channel tv..!!

****************************

lelakhalidah: salam & thanx for dropping by.. tq..tq.. sape kawan tu? i know few families in talisman tu, but mostly in vung tau if they work offshores.

****************************

luj: entah la akak, kami jadi bola. lantun kena balik, pastu lantun tak jadi. some said, dont bother, but if short notice (as always), tak ke huru hara jugak. VP came for meeting, told hubby find a convenient time & go. bila saya cakap now, hubby kata tak leh la pulak sbb they are not prepared at the plant..!! no replacement yet. oh oh..!!

****************************

(^_^)

lelakhalidah said...

Hi Kak,

Nama dia husband dia Roslaili@Mohd Khairy.. kawn saya hasliza.. kenal ker?

oldtown~Smell the Roses said...

wah sronoknya dah cuti sekolah!maknya la penat nanti!heheheh...

goboklama said...

Happy for you! Bila nak balik cuti kat Msia nih?

misha's mum said...

hehehe .. summer holidays .. berapa lama?

Misha's last day kat sekolah akhir bulan ini ... summer holidays for 2 months .. school reopen pada 21/8 .. your son .. how old?

Kaklong said...

salam kenal,

saya dah pernah masuk sini dulu, tp segan nak tegur.

kali ni tergerak nak tinggal jejak :D. "surely the house will turn out like war zone with the kids at home..): hehe...setuju ngan pndpt sis ni, samalah cam saya kat rmh ngan 4 anak.

nurazzah8 said...

hai Mulan...tgh buat apa tu? sibuk melayan anak2 sempena cuti sekolah...begitulah kita mak2 nih, samada yg full housewife atau yang bekerja...

simah said...

ah cuti ni lagi la nako kena layan anak 24/7 heheh mana bole rest cik mulan oii..tapi ok la tu..at least tak yah la nak bersusah payah dah kan?

wahhhhhhh masha pandainyaaaaa.. cium sket utk anak hang tu :0)

zharif pun nampak happy ja nak cuti...
happy holiday! :0)

MULAN said...

lelakhalidah: havent heard the name in town. most prob in vung tau, semua yg offshores dok situ. 140km dari town ni.

***************************

old town: mau tak penat, makan tak renti, gaduh toksah citer la..

***************************

goboklama: tension betul pikir cuti nak balik, hubby tak leh cuti lama. mybe mid july (initially plan 2 july).

***************************

misha's mum: sini pun 2 months. zharif's 7, marsha's 4. u tak balik msia ke?

***************************

kaklong: awatnya segan.. tu lah nya, huru hara rumah ni. kot kena keluar, kena la heret sorang..

***************************

nurazzah: depa ni, yg sakit nya dok mintak maggi je dgn nanny ni, which saya prohibit habis. maggi kat rumah ni utk "emergency" = (saya malas masak + utk travel..)

****************************

simah: ya simah ooii.. kot cuti pun, depa bangun subuh hari. bukak je tv, dah start gaduh. pastu tak renti nak makan. stock up roti je ni, senang cite. tapi lega sbb tak yah masak pagi2 buta utk bekal etc..

***************************

(^_^)

Lollies said...

ahh kanak-kanak memang best. maknyalah berposak-posak nak membesarkan anak.

yayy for all the medals

misha's mum said...

mulan

most prob tak balik. Kita just went back last week.

you balik tak? So Misha same age with your son . hehehe :)