Saturday, November 05, 2022

TJANTEK, ANTIK, ART STREET - KUANTAN

 Alhamdulillah setelah 1 1/2 tahun pindah balik ke Kuantan, dapat JJCM dengan anak soleh. Yang best sebab hari biasa, bukan cuti umum, bandaraya lega.


Brunch di TJANTEK CAFE. 



First time datang cafe ni masa pregnant anak soleh depan ni, tahun 2000. Deco makin cantik.





Sedap.


Pun sedap.









Luar cafe.


Kedai ni selang beberapa kedai dari TJANTEK.


Serius geram tengok.







Nama kedai. 


Benar.








Lengang.



Dah besar bukan senang nak suruh posing macam kecik2 dulu. Moga anak soleh ni berjaya dunia akhirat, Aamiin.

4 comments:

nohas said...

menarik semuanya...cafe, kedai & mural..

banyak betul barang yg dijual, ha'ah..geram je tengok..hihi..

m.u.l.a.n said...

Nohas: Memang menarik semua, syok tengok

Ammi said...

cafe cantik, makan sedap tak teragak-agak nak repeat semula ye

m.u.l.a.n said...

Ammi: Boleh jadi port melepak & mengopi ni :)

:: POPULAR POSTS ::