Monday, February 25, 2019

MALIAU BASIN, SABAH..

Sharing foto2 suami & kawan2 nya.. Terpegun kami tengok.. Subhanallah cantik sangat.. Trip masa CNY..


Kasi chance lah dia dgn kawan2 sekolahnya.. Who knows Insya Allah kami naik sekeluarga nanti.. Hehe.. Tengok itinerary nya macam ouucchh boleh ke ni..

Day 1 - 7.6 uphill
Day 2 - 6km
Day 3 - 16km
Day 4 - 10km


 




























Alhamdulillah smooth semuanya though macam2 cerita creepy yg keluar.. Alhamdulillah semua dalam lindungan Allah..

7 comments:

Anonymous said...

first time nak tinggal komen di sini, selalu baca je :)

kalau tak keberatan boleh share sikit perihal mistik tu kak? my turn InsyaAllah bulan November ni ke sana...so blhlah prepare apa2 yang patut sebelum p :)

-amalin-

nohas said...

ooo..dah sampai..saya cuma tengok dalam buku saje..natural beauty..unspoiled..

Supermeng Malaya said...

fuh.. lawanya

ietams said...

cantik-cantiknya!

aizamia 3 said...

Indahnya ciptaanNYA.. ;)

m.u.l.a.n said...

Anon: Gangguan sikit2 tak berani nak tanya suami detail2 sbb spesis penakut hehe

Nohas: Suami yg sampai, kita share je buat pembakar semangat haha

Supermeng: Mmg lawaaaaa sangat suami kata

Ietams: Mmg cantikkk tak terkata ni tengok foto je

Aizamia: Subhanallah mmg indah

عبده العمراوى said...



شركة تنظيف منازل بالاحساء
شركة ترولى لمكافحة الحشرات بالدمام