Saturday, August 18, 2018

DAY 13 (Part 1) - BYE BYE RENON/RITTEN, ITALY

Rindu trip December lepas.. Moh update & upload journey yg belum siap.. Day 13 bersamaan 21/12/2017..

Assalamualaikum & Salam Sejahtera..



Sesudah Subuh..


Subhanallah cantik sangat.. View dari balcony bilik kami di 2nd Floor. Mula mcm penat lah konon nak naik tangga tapiiiii Alhamdulillah ini yg kami dapat.. Awesome yg tak terhingga.. 


Tunggu sunrise..


Hp ni ke kiri ke kanan tak puas tengok view sesudah Subuh ni..


Dolomites view..


Langit semakin cerah..


Speechless..


Breakfast dgn Sucuk balance dinner.. Malas nak angkut to next destination so kita habiskan aje.. Alhamdulillah hubby takde naik gout tho 2 kali makan sbb Sucuk tu daging kan isi nya.. 


Returning the keys.. Apartment tu takde reception desk pun tapi depa inform hantar sini aje..


Bye bye Renon.. Bye bye Ritten.. Its been an amazing experience dapat tidur di sini..


Will miss semua nya..


Bye ARENA..


Waahhh pagi2 langit dah biru. Macam tak bagi kami balik je so that can enjoy more.. Hhhmmm moga dapat sampai lagi..


Cool place..


Love the house..


Ohhhh best nya dapat rumah atas tu.. Kaaannnn..


Subhanallah weather pagi tu mmg cantik sangat lah..


Alhamdulillah atas segalanya..


Awal kami gerak sbb nak singgah next spot yg hubby dah tag..


Bye bye Dolomites..


Ohhh will miss all of you..!!!


Bye again.. Bye Ritten... Renon...


Sunhanallah weather nya yg cantik..


Exit lah kita..


Waahhh semakin cantikkk..


Ohhhh clear one paling dekat dapat tengok..

Dolomite is an anhydrous carbonate mineral composed of calcium magnesium carbonate, ideally CaMg(CO₃)₂. The term is also used for a sedimentary carbonate rock composed mostly of the mineral dolomite.. (Wikipedia)


MADONNA....??


Ohhhh dear... Subhanallah...


Biruuuuuu betul langit.. Yes adakala some places cuaca agak gloomy.. Dont be sad.. Sbb Allah dah aturkan semuanya..


Yeyyy Almost there..


Waahhh...


Suka semuanya..


Cantikkkk..


Alhamdulillah..


Mala...!!! My good friend's name sejak tadika...


Source : Google Map
Total journey dari Renon.. Alhamdulillah smooth semuanya..

4 comments:

Asyiqin Roslee said...

cantiknyaaa viewww diaaaa :D

afi Syafi said...

Beruntungnya puan dapat ke negara lain..*-*

afi Syafi said...

Beruntungnya puan dapat ke negara lain..*-*

m.u.l.a.n said...

Asyikin: Subhanallah mmg cantik..

Afi: Alhamdulillah kami diizinkan jejak kaki ke sana. Afi pun Insya Allah sampai nanti