Monday, November 26, 2018

FAREWELL GOOD FRIEND

Kami mula jadi warga Kerteh pada masa yg sama, hujung December 2007..

Bye bye Kak Anna, moga persahabatan kita kekal selamanya..

Assalamualaikum & Salam Sejahtera..


Dalam pada rumah belum lengkap dgn bahan di dapur setelah bermusafiran selama 2 minggu, gagahkan diri sediakan apa yg senang. Jemput rakan2 Oilers yg juga kenal baik dgn Kak Anna yg akan pindah balik ke Bintulu. Anak2 kami mmg rapat sejak sekolah rendah hingga la ke kolej kini..


Kak Anna & kami..


Brownies senang buat awal sebelum tidur..


Mee Mamak Special dari Asma yg asal Penang mmg power la mee dia ni.. 


Caramel Kak Su


Apple Crumble yg lama bertahun tahun tahun tak buat, Alhamdulillah elok kejadiannya


Tuna & Mashed Egg Tapas. Senang amat buat Tapas ni. Ilham tatkala kami ke Spain baru ni..


Pasta Aglio e Olio pun senang, apalagi dgn Noxxa la rebus tak lama. Tumis terus dlm Noxxa


Menu bfast yg caca marba


Alhamdulillah semua gobble dgn riang rianya.. 

5 comments:

I am LZ said...

W'salam..
Alhamdulillah rezeki.. Nampak sedap semuanya, meriah makanan yang ada..
Nasi bamboo tak pernah rasa so far..

Azah Rahaman said...

sedih kan bila ada perpisahan. macam tu la, setiap pertemuan akan ada perpisahan. eh karipap tu nampak sedap :P

m.u.l.a.n said...

I am LZ: Alhamdulillah meriah dgn kawan & makan.. Nasi Bamboo tu kena try tau hehe

Azah: Mmg sedih apalagi bila jauh drp keluarga & adik beradik

Jari Manis said...

psstt..leh minta tlg dptkan resipi mee mamak power Asma tu tak hihhi

m.u.l.a.n said...

Jari Manis: Alaaa sorry kami pun tak dapat resipi sbb dia jual/amik order utk mee power ni..