Thursday, May 3, 2018

DAY 11 (Part 5) - Renon, Italy

Bertangguh2 nak sambung update journey yg lepas tapi ada saja hal nya.. Throwback Day 11, 19/12/2017 yg lepas..


Assalamualaikum & Salam Sejahtera..


Dari Innsbruck, Austria kami terus ke destinasi utk bermalam seterusnya.. Abaikan cermin kereta yg kotor.. Sejukkkk nak mencucinya tengah salji hahaa..


Not so heavy winter..


The Toll Plaza.. Austria masuk Italy..


Wallaaaaa main ski anyone? Nehiiiiii he.. Hehe..


Alahaiii tempat tidur tinggi di kawasan pergunungan rupanya..


Mulanya rasa macam tertipu dgn peta ke apartment ni tapi lupa semua tu sbb cantikkk sangat view sepanjang jalan.. Dah tak ingat rasa pening & also jalan bengkang bengkuk semua tu.. Mulut sama sibuk wahhhh waahhh all the way.. Why Renon, sebab murah..!!!


Woaaahhhh cantik sangat Subhanallah...


View dari balcony.. Alhamdulillah dapat check in dgn cepat.. Kena kejar masa sbb Maghrib cepat dalam pukul 4,15pm.. 


Macam biasa the mother akan masuk dulu utk pukul gambar apartment hahahaa.. Thats tempat tidur the kids.. Sofa bed di ruang tamu.


Meja makan for 4..


The Kitchen..


Different angle kitchennya..


Master bedroom..


More..


Cool one esp heater tu..


Suka pulak meja 4 ni..


Lain angle..


Yes maam..


Dinner Ayam Kurma dalam tin dengan Telur Dadar yg dah jadi scramble hehe..


Sebahagian stock makanan..


Walopon sejuk gagahkan diri lepak luar balcony utk shoot sebanyak mungkin.. Sbb Subhanallah cantikkkk sangat.. Berpuluh2 foto utk view ni saja..













Foto di bawah dari booking.com




Memang cantik APARMENT WALDQUELL ni apatah lagi kedudukannya di kawasan pergunungan..


Innsbruck, Austria to Renon, (Ritten) Italy dalam 115km..


Source : Google Map

Setelah 11 hari perjalanan kami, 2,300km jauhnya.. Alhamdulillah diizinkan kami menikmati bumi Ilahi.. Alhamdulillah smooth semuanya.. 

6 comments:

Hans Hanis said...

wah cantiknya

Muhammad Khairuddin Lim said...

marvellous.

تاج للخدمات المنزلية said...
This comment has been removed by a blog administrator.
تاج للخدمات المنزلية said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Farikica said...

Rata2 apartment yg mulan sewa semuanya ok2... sya pon baru selesai memilih departments for next trip..rambang mata dan x tau mana yg ok... dalam gmbr semua nampak cantik ja...

m.u.l.a.n said...

Hans: Subhanallah mmg cantik sgt

M. Khairuddin: Alhamdulillah

Farikica: Alhamdulillah so far yg kami book via booking.com semuanya ok ok, kiranya gambar tak tipu, ada yg better dari dlm website, Alhamdulillah. Insya Allah moga smooth utk Fari..