Tuesday, December 03, 2019

DAY 3 (Part 1) : CAPE TOWN TO HERMANUS, SOUTH AFRICA

Day 3, 15 Dec 2014..

Rewrite post South Africa sebab baru jumpa beribu foto dlm SD card & GoPro..


To Hermanus..


Singgah Table Mountain nak naik Cable Car dulu sebab semalamnya tutup..



Hello Table Mountain..


Hello Lions Head..


Tak ada rezeki.. Tutup pulak hari tu..



One for the album lah..


Next to GREEN MARKET, CAPE TOWN..




Macam2 ada, geram je nak angkut..







Window shopping aje lah, semua berkenan tapi macamana lah nak angkut..





Ok, bye bye Cape Town.. See you in 8 days kot..









The Aliens.. Asal ada lookout point, kami akan stop..







Lengang jalannya..




Hello Hermanus.. Cloudy sikit tapi still cantik..




Hi Hermanus.. Tepi pantai bandar ni..






Sebab awal lagi utk check in, so kami drive jalan2.. Sampai ke puncak ni, Subhanallah cantik nya view..



Sebab tak panas, hubby kata picnic situ je for lunch.. Dah masak nasi awal2 pagi, lauk Brahim ada.. 



Alhamdulillah kenyang semua, nak check in pulak..

3 comments:

Darling Pya said...

Seronok kalau travel drive sendiri. Boleh singgah mana yang kita suka.
Saya hari tu ke SA guna pakej so, follow je lah mana orang bawa.

norhidana said...

best bila travel drive sendiri, boleh singgah dan bergambar di mana-mana spot yang nampak cantik

m.u.l.a.n said...

Darling Pya: Suami ni mmg suka bawak kereta senang jgk boleh stop mana2

Dana: Alhamdulillah smooth trip kami