Friday, October 01, 2021

SAYANG MALAYSIA

 Alhamdulillah diizinkan merentas. Cuci mata, cuci minda. Tumpang 1 malam di sini sebab kena angkut bag dia, other half tu 3 malam atas urusan kerja. Banyak hal nak kena settle. 3-4 kali dah sebenarnya ke kota namun tak kemana2, hanya urusan penting semata2.


Kebanggaan rakyat Malaysia..!! Doa lah berterusan agar negara kita terus kekal aman makmur bersih cantik ceria gembira berbilang berbagai agama & bangsa yang saling bertanggungjawab, sihat walafiat, saling menyayangi & menghormati. Aamin.

4 comments:

nohas said...

amiin..ya robbal alamin..

Adinda Baizura Mazlan said...

Aamiin Yaa Mujiib :)

uncle gedek said...

Cantiknya gambar! Tangan seni ni...

norhidana said...

cantiknya pemandangan di waktu malam, dah lama tak jenjalan ke situ waktu malam...

:: POPULAR POSTS ::