October 20, 2019

PICNIC @ LAUT CHINA SELATAN SEBELUM MONSOON...

Selasa lepas.. Plannya dah lebih setahun.. 5 star picnic buat kami di sini.. Alhamdulillah, terlaksana jua sebelum ada yg due beranak Nov ni, sebelum ada yg maybe kena pindah, sebelum cuti sekolah hujung tahun masing2 balik sarang/kampung, sebelum monsoon, juga celebrate birthday Sheda..

Assalamualaikum & Salam Sejahtera..


Alhamdulillah carpet yg tak berapa nipis yg kami angkut dari Seoul tahun 2000 dulu, ringan senang dibawak ke tepi pantai ni..


Bawak sikit2 sorang, Alhamdulillah..


Photo shoot sebelum makanan dihidangkan.. Kemas la lagi time ni hehe...


Semua angle pun cantik.. Alhamdulillah cuaca tak terik, hujan halus rintik...


Menanti adik kakak oilers yg ke mana belum sampai2.. Keroncong dah perut.. Alhamdulillah moGa ukhuwah kekal ke Jannah..


PARI & AIR ASAM... Yummeehh..


SAMBAL TEMPOYAK BILIS PETAI..


UDANG GORENG KUNYIT...


KETAM MASAK LEMAK..


AYAM PADPRIK..


SALAD ULAM & SAMBAL BELACAN..



LAUT CHINA SELATAN



Ombak masih belum kuat badainya..


Siapa lah antara kami yg akan berpindah dulu..





Happy Birthday Sheda..


Haaa this time penuh dah seperah nya.. Bertambah2 semuaanya.. Bila lagi  kan...


One for the album... Alhamdulillah moga ukhuwah kekal ke Jannah..

7 comments:

dear anies said...

best nyaaaaa👍👍👍👍

m.u.l.a.n said...

Anies: Alhamdulillah mmg best

Unknown said...

Assalamualaikum mulan, sorry ty kat sini sbb email ke mulan blm respon, mulan dari italy ke eastern europe, utk data guna roaming wifi @ ada sim kad lain

Siti Yang Menaip said...

comelnyaa semua picnic tepi pantai cemni.
soooo cute..

m.u.l.a.n said...

UK: Sorry sorry saya dah wsapp ya

Siti: Plan dah berbulan2 tp mmg best sgt

Azhafizah MN said...

syoknya celebrate tepi pantai sambil menikmati angin sepoi sepoi bahasa. decoration birthday menarik

m.u.l.a.n said...

Azhafizah: Mmg seronok Alhamdulillah