Sunday, August 25, 2019

OUR 5 STAR DINNER @ THE BEACH

Dear hubby ajak makan tepi laut dah lama tapi takde sambutan.. Tapi semalam sbb ada anak soleh cuti so lets do it..

Assalamualaikum & Salam Sejahtera..


5.30 to 7.00pm petang semalam.. Nak picnic belakang rumah tapi jauh nak angkat barang so keluar gate je lah kami set table tepi SRK Rantau..



Alhamdulillah sempat prepare semua on time..


Alhamdulillah Cinnabon pun siap soft and sedap..


Waiting..


Baru rasa best sangat jugak lepak makan tepi beach ni.. Padahal laut belakang compound ni je..




Mummy siap bahan je ya..


Memang syok..

Senang je grill atas meja..


Marinate daging korban yg nipis2 ni awal pagi nya.. Google je Korean BBQ recipe..


Grilling..


The BBQ Wrap.. The Beef, Kimchi, Ssamjang Sauce + Lettuce lah.. Mmg sedappppp...


Fuuhhhh fluffy one Alhamdulillah... Recipe from allrecipes.com..

3 comments:

pB said...

Dah bermisai anak teruna

camdandusler said...

good post 😊 would you like to follow each other? if the answer is yes, please follow me on my blog & i'll follow you back. https://camdandusler.blogspot.com

AZ .Com said...

singgah sini jap... btw nice sharing. pemandangan pon tenang dan santai, menu2 tu sedap betol..hehe