Wednesday, August 21, 2019

LIFE IN KERTEH

12 tahun di sini... Kadang terasa boringnya.. Mak & mostly saudara mara belah Mak & Papa di Kuantan.. Adik2 aunty uncle sepupu ramai di KL. Mertua ipar ramai di utara.. 

Assalamualaikum & Salam Sejahtera..

Moga sihat & ceria sentiasa..


Bak kata2 di atas, LIFE IS A ONE TIME OFFER, USE IT WELL...

Spend time with those yang masih suka akan kamu.. Buat apa2 yg bisa bikin hati gembira walau banyaknya impian di dalam hati yg tak dapat dihajati atas segelintir kekangan.. Thats life kan..


Alhamdulillah bangun pagi semalam sempat bakar sebiji Marble Cake.. 


Menunggu yg diraikan..


Gigih deco cake di food court.. One and only one storey food court here in Kerteh.. Biar lah orang kiri kanan pandang pun.. Cake kena siap deco nya haha..


Gigih juga bawak bunga haha..


12pm Alhamdulillah tak ramai lagi and Thanks Mimi for coming early book meja jauh dari kelompok ramai...



Celebrating August girls..


Happy and healthy always ya.. Kasi surprise sikit je.. Konon dalam beg Ikea tu hadiah main bowling..


Bowling dulu actually after 7-8 years tak main.. It was fun, memang crazy lah happy nya.. 


Especially when takde orang langsung sampai habis kami main 12pm.. 


Its not about the score.. Time spent together...


Ok makan2 time.. Sambung meja kat food court..


Us.. Minus some yang dah pindah KL awal tahun.. 

May Allah bless our friendship ni.. 
Moga berterusan kami menyayangi memahami..
Pada asalnya Kerteh bumi asing bagi kami,,
Merantau mencari rezeki, menuruti suami.. 
Kawan-kawan bersilih ganti..
Pindah randah kami sana sini.. 
Moga hidup kita semua sentiasa diberkati Ilahi..

2 comments:

dear anies said...

tapi best tak de jammed tak de tol

nohas said...

enjoy life walau di mana berada...