Friday, August 23, 2019

DO WHAT YOU LOVE.. Mai makan Mango Cheesecake..

Salam Jumaat Penuh Berkat..


Bila isi rumah happy menikmati, kita masak masak makan makan lagi..
Alhamdulillah atas segala nikmat Ilahi..


Banyak impian juga harapan..
Bukan semua bisa dilaksanakan..
Ada halangan juga kekangan..
Jangan sesekali pertikaikan..
Ingat, semuanya kuasa Tuhan..
Yang mengatur semua kehidupan..
Luas terbentang serba pilihan..
Hanya kita bisa tunaikan..
Apa jua yg menggembirakan..
Pasti ingat semuanya dgn keizinan..
Yang Maha Esa empunya ketentuan..
Teruskan hidup, serta amalan..
Moga kita dalam kalangan..
Yang dberkati dirahmati sekelian..

اَمِين اَمِين اَمِين يا رَبَّ الْعا لَمِينَ

“DO WHAT YOU LOVE”

Jom makan Mango Cheesecake pagi2 buta ni.. Bikin ptg semalam, malam tadi sblm tidur dah makan 1/3 haha.. Anak soleh tak sempat menikmati fresh mango dari pokok2 belakang rumah. So kita freeze kan berbekas2.. Mango Cheesecake ni tak secantik yg dulu sbb frozen mango semua penyek2 sesudah defrost.. But the taste Alhamdulillah sedap..

Resipi ---->

https://diarisihatnana.blogspot.com/2018/01/resepi-mango-cheese-cake-mudah-no-bake.html?m=1

4 comments:

nohas said...

Sedapnya..

m.u.l.a.n said...

Nohas: Alhamdulillah boleh la makan anak beranak

Jari Manis said...

x pandai buat..kena cari kat youtube lah sbb nampak menarik

m.u.l.a.n said...

JM: buat lah senang je Insya Allah