Friday, September 7, 2018

SLING BAG YANG AWESOME

Lama betul tak bersiaran.. Rinduuu semua..

Assalamualaikum & Salam Sejahtera..





Bila travel..
Bila lupa test seluar baru beli..
Bila dijual longgok, murah idaman hati..
Bila masih gila design lama..
Bila nak yg tak ketat di peha..
Bila otak diperah..
Bila ilham mencurah.
Bila ketika itu lah juga..
Bila-bila sahaja masa..
Bila di mana jua berada..
Bila sebegitu, bersyukurlah padaNya
.


Allahumma alhimni rusydi..
Wa a’izni min syarri nafsi..
.
“Ya Allah, berilah aku ilham petunjuk (kecerdasan) 
dan lindungilah aku dari kejahatan nafsuku.”
.
Sakit tau kalau travel seluar londeh2.. Bukan sebab perut dah kempis pun. Seluar dulu yg sama dibeli 8 thn dulu mmg terpaksa dikecilkan pinggang. Balik ni mmg kena jahit kiri kanan lah.. Suka sbb bhg peha yg besar & sedap pakai.. Tatkala campak handbag atas katil, dgn izinNya perasan tali handbag yg seakan tali pinggang.. Alhamdulillah esok tak londeh2 lagi.. Oohh Applemint..

3 comments:

Siti Yang Menaip said...

CT pun jenis beli sluar tak suka cuba. agak2 je muat ke x or memang slalu beli brand yang slalu pakai tau da size. tapi kdg2 tu ahahha salah plih memang londeh2 =P

nohas said...

seluar londeh2 mmg x selesa nk jalan, Alhamdulillah, dpt ilham jd tali pinggang..jenis baggy nmpk sopan, x suka tgk yg pakai slim-fit..

m.u.l.a.n said...

Siti: Mmg selesa pakai yg kita dah biasa pakai kan...

Nohas: Kalau travel atau tak travel pun mmg selesa lagi yg baggy2 kan..