Monday, November 20, 2017

BLOGGERS MEETUPs ETC

Chasing sunrise.. Subhanallah cantiknya... Drive 7am susur Pantai Kemasik, tapi masih rindu Cyberjaya sob sob..



Last year anak2 takde exam besar, so kami selalu cycling keliling Tasik Putrajaya & Cyberjaya bila saja weekend..


Tahun ni kami dihantar semula ke Kerteh.. Sebelum pindah Cyberjaya mmg selalu jgk cycle tepi beach yg berhampiran tatkala weekend lepas Subuh, tapi tidak utk tahun ni sbb anakanda harus ke sekolah utk kelas tambahan SPM tiap pagi Jumaat & Sabtu..


Baru terada nya masa utk menyaksikan minit2 terbitnya mentari, mencuri masa sebelum anakanda ke kelas tambahan..


Tenang & senang melihatnya..


Doa utk kita semua.. Moga sentiasa sihat, ceria bahagia, dimurahkan rezeki, dilindungi & dirahmati Allah.. 


We met in blogosphere world, rasanya since 2007.. Jumpa depan mata early 2008.. Heyyaa siapa ingat dia ni, Blogger "AINTSUPERWOMAN".. Fa was active berblog dulu hingga lah terbitnya FB hahahaa same goes to most of us kan.. Hampir 2 tahun tak jumpa, Alhamdulillah dpt peluk cium Fa semalam.. Banyak cerita lama & baru kami kongsi.. Anak2 pon semua dah besar remaja..


And Alhamdulillah Jumaat baru ni pon dapat berkumpul dgn akak2 blogger tersohor ini.. Kak Raja Sarinah, blogger "SILVERSARINA @ LOVEYOUJORDAN".. Also Blogger Chef HANIELIZA & Maklang of "DARITERATAKMAKLANG".. Depa semua ni mmg blogger tersohor dulu tapi now aktif kat FB.. Masa duduk di Vietnam dulu selalu google resipi, makanya blog akak2 ni lah yg naik.. Thanks for your time sistas..

No comments: