Wednesday, March 8, 2017

A Park Yang Awesome..

Alhamdulillah smooth Majlis Menyambut Menantu utk cousin kami 25 Feb lalu..

ASSALAMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA.. Moga sentiasa sihat, dilindungi & dirahmati Allah.. 


Jumaat malam kami sampai ke A Park, Puchong.. Tunggu aboy habis tuition..


My dear aunty, mak pengantin hat baju hijo tu..


Sama naik menggantung bunga.


Pengantin yg tak pernah duduk diam..


Pukul sekeping sebelum masuk tidur..


Pagi nan syahdu..


Aboy tunggu team leader bangun nak buat kerja..


Subhanallah cantik sungguh A Park ni persis Holland gitu..


Tak puas mata memandang..


Alhamdulillah dgn segala nikmat Allah..


Sunrise.. Best time for me..


Terbayang2 kalau lah tempat ni daku yg punya..


Subhanallah..


Aboy amik upah bawak sepupu2 kecik naik perahu..


Alhamdulillah dgn segala kurniaanNya yg memberi idea pada hamba2 yg serba kekurangan..


Boleh je sehari lepak sini tak buat apa2.. Tapi solat wajib tau..


Love this area too..


Cantik nyaaaaa..


Masya Allah..


Alhamdulillah wedding planner siap semuanya..


Simple tapi cantik.. I like..


Menanti tetamu..


Medan Makan..


Jambatan Kasih..


Cousin on duty menyambut tetamu2..


My uncle dgn ucapan Terima kasih yg terhingga pada semua yg terlibat esp yg sama datang meraikan..


Alhamdulillah & Congratulations to u both..!! Moga bahagia till Jannah..


Cucu cicit yg kepanasan terpaksa duduk dlm rumah.. Tempat besar takut tak terkawal movement hahaha duduk lah korang dlm rumah dgn bibik.. 


My big family..


Yang bertugas charge bateri sebentar.. Alhamdulillah food was awesome..


More anak cucu cicit Tokki Md Salleh..


Ya Allah.. Murahkan lah rezeki kami dgn kasih sayang semua ahli keluarga kami tanpa berbelah bahagi.. Kurniakanlah kami kesihatan yg baik & moga kami sentiasa dalam lindungan & RahmatMu Ya Allah.. Doa yg sama juga buat semua sahabat Blogger kami.. Aamiin..

6 comments:

cik ain | sweet thots said...

Damainya suasana .. teringin nak ke sana

wahida said...

akakkkkkkk....cantiknya environmentttt tu...tenang sangattttt....
nak pergi jugakkkkkkk....

Kakcik Nur said...

Cantiknya tempat itu. SubhanAllah...

Semoga kehidupan pengantin dan keluarga sentiasa berada dalam rahmat Yang Maha Kuasa... Aamiin...

LYAfrina said...

Kagumm !! Cantik n damai sekali kat sini...

nohas said...

belum pernah dpt jemputan makan kenduri di sini...huhu..cantikk, mmg sesuai meraikan hari bahagia..

zlaa said...

sangat cantik.. mmg tempat ni jadi idaman kenduri kendara..