Sunday, April 3, 2016

PULAU TENGGOL UNDERWATER..

ASSALAMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA.. Moga sentiasa sihat, dilindungi & dirahmati Allah.. 

Lama betol hajat nak bukak camera utk upload tapi tak kesampaian.. Baru ini aje nyer ada masa.. Fyi, apak & anak2 aje dalam air Laut China Selatan tu.. Omaknya merewang dgn kawan2 di Kerteh.. Sambungan kisah cuti sekolah baru2 ni "DISCOVER TENGGOL UNDERWATE" wacchhaaaa..


Apak amik foto anak2.. Testing camera baru.. Semua foto tak di-edit.. Masih belajar.. 


My amoi..


My aboy..


Amoi & Aboy..


Aboy amik foto apaknya..


Communicating in the water.. Jgn gaduh udah ler..


The kids with Uncle Tan yg sokmo dive jauh2..


Daddy..


Peace y'all..


Woaaahh jeles pulak tak join..


Kisah nya amoi di-follow oleh Batfish..


Besar jugak Batfish tu..


Mulanya excited..


Seronok kan ada ikan follow..


Wooaahh so close..


Daddy pulak mencari ikan celah2 batu..


Still following..


Lepas tu amoi jadi annoyed..


Takut pulak katanya.. Hahahaa layan aje lah..


Awesome..


Alhamdulillah weather & air bagus..


Tenggol memang amazing..


Daddy with makro picturenya..


Cantik..


Close up..


Never seen ni dalam air..


Hi Nemo..!!


Superb..


Bila lah kita nak jumpa ya..


Christmas Tree.. Macam treasure yg dicari dalam Law Of The Jungle (Korean channel tu)..


My aboy & amoi..


Upload aje lah sbb foto atas air memang tak banyak..


Alhamdulillah awesome & smooth semuanya..


Last lah ni foto di luar air hehehee..