Tuesday, October 18, 2016

BLOGGERS MEETUPS & HAPPY 10th ANNIVERSARY..

Wallaaaaa dah 10 tahun jadi blogger..?? Walaupon timbul tenggelam, blog ini kekal disayangi.. 

ASSALAMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA.. Moga sentiasa sihat, dilindungi & dirahmati Allah..

October 2006 mula karier sbg blogger siput.. Kisah berkitar tentang kehidupan kami anak beranak di Vietnam, di tahun2 terakhir selama 10 tahun menetap di sana.. Kini kitaran kisah telah berubah namun semua yg dicatit akan menjadi memori yg sangat indah.. 


3 weeks ago.. Managed to vrooomm to KLIA jumpa blogger hanisamanina.com (bakal Doctor tak lama lagi) sebelum si manis ni terbang pulang ke Prague utk meneruskan pengajiannya.. All the best..!!  Jumpa di Prague In syaa Allah.. Love her stories, kisah pengembaraan "nature" ke bumi Eropah & Czech khasnya.. 


Alhamdulillah finally dapat juga bersua blogger Kak Azian Elias (yan-yanjournal.blogspot.com) di Shah Alam 2 minggu lepas.. Panjang borak kami memang tak cukup masa, most interesting kisah Kashmir yg dah macam second home to Kak Yan..


My classmate Darjah 5 dulu, was also a blogger.. Bertemu semula after 35 tahun.. Tqsm for your time Rudy..!! Take care & Stay strong dear..


Rupanya tak jauh rumah kami, dlm 15km saja.. Hhmm dah last2 ni baru dapat jumpa.. Kenal Cik Nurul di IG but also a blogger - cake-2-u.blogspot.com, Cik Nurul hebat dgn masakannya esp Bento beraneka rupa utk anak2 ke sekolah.. And yeeyyy Alhamdulillah Cik Nurul jamu Macaroons hari tu.. Yummeh..


Last but not least utk ketika ini, sessi terjah ke rumah blogger masakan tersohor ie mamafami.blogspot... Apa lagi food she served mmg awesome esp Grapefruit Cake.. Wallaaaaa makan tak hengat doniya.. Sbb tetamunya ai ai sorang aje so hhmm takde org lain kisah kan.. Tak cukup masa borak lah jgk..

Tqsm kerana sudi bersua mata.. Jumpa lagi In syaa Allah..

14 comments:

nohas said...

happy 10th anniversary to this blog & tuan blog...keep on blogging.

Siti Rahayu said...

Tk sudi berkongsi pengalaman..

Siti Rahayu said...

Tk sudi berkongsi pengalaman..

Hanis Amanina said...

10 tahun dah kak mulan? :O :O :O keep on sharing yeaaaa.

hanisamanina.com

m.u.l.a.n said...

Nohas: Tq tq... Tqsm sudi baca..

Siti Rahayu: Sama2 & Terima kasih sudi baca walopon tak seberapa..

Hanis: Yes dear dah 10 tahun hehe..

Kakcik Nur said...

Bilalah agaknya kita dapat berjumpa pulak kan? :)

m.u.l.a.n said...

Kakcik: Mmg nak sangat jumpa kakcik jgk... Insya Allah satu hari nanti..

Time Traveller said...

untung la.. blogger hebat2 berjumpa saling mengeratkan silaturrahim.. :D

m.u.l.a.n said...

Time Traveller: Demi silaturrahim.. Kena mencari waktu & ketika, Insya Allah moga ukhuwah kita semua diberkati walaupon tak dapat bersua muka kan..

Simah Zaim said...

masallah..dah 10 thn kaaa..lama sungguhhh..u r one of those precious friends i met here...may our friendship be forever walaupun tenggelam timbul hahaha

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

LYAfrina said...

Alhamdulillah..bkesempatan jmpa sahabat maya.. kt y dekat ni pom x pnh berjumpa lg kan kak

m.u.l.a.n said...

Simah: Welcome back to blogosphere..

Lya: In syaa Allah kita jumpa nanti

PAk JUSTAN DI BATANG said...

Hari ini saya ingin mengunkapkan tentang perjalanan hidup saya,karna masalah ekonomi saya selalu dililit hutang bahkan perusahaan yang dulunya saya pernah bagun kini semuanya akan disitah oleh pihak bank,saya sudah berusaha kesana kemari untuk mencari uang agar perusahaan saya tidak jadi disitah oleh pihak bank dan akhirnya saya nekat untuk mendatangi paranormal yang terkenal bahkan saya pernah mengikuti penggandaan uang dimaskanjeng dan itupun juga tidak ada hasil yang memuaskan dan saya hampir putus asa,,akhirnya ketidak segajaan saya mendengar cerita orang orang bahwa ada paranormal yang terkenal bisa mengeluarkan uang ghaib atau sejenisnya pesugihan putih yang namanya Mbah Rawa Gumpala,,,akhirnya saya mencoba menhubungi beliau dan alhamdulillah dengan senan hati beliau mau membantu saya untuk mengeluarkan pesugihan uang ghaibnya sebesar 10 M saya sangat bersyukur dan berterimakasih banyak kepada Mbah Rawa Gumpala berkat bantuannya semua masalah saya bisa teratasi dan semua hutang2 saya juga sudah pada lunas semua,,bagi anda yang ingin seperti saya dan ingin dibabtu sama Mbah silahkan hubungi 085 316 106 111 saya sengaja menulis pesan ini dan mempostin di semua tempat agar anda semua tau kalau ada paranormal yang bisah dipercaya dan bisa diandalkan,bagi teman teman yang menemukan situs ini tolong disebar luaskan agar orang orang juga bisa tau klau ada dukun sakti yg bisa membantuh mengatasi semua masalah anda1.untuk lebih lengkapnya buka saja blok Mbah karna didalam bloknya semuanya sudah dijelaskan PESUGIHAN DANA GHAIB TANPA TUMBAL