Wednesday, August 24, 2016

BLOGGERS MEET-UP & Ex-VIETNAM FRENS GATHERING..

ASSALAMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA.. 

Moga sentiasa sihat, dilindungi & dirahmati Allah..

Last week memang sangat awesome.. Dapat jumpa bloggers I have known for beberapa tahun (macam dah lama sangat, tapi tak ingat), tapi tak pernah jumpa... Haaa the meeting of 1 blogger yg sangat tua & 2 bloggers yg sangat muda.. They're HANIS (love to read her journey/experience plus beautiful photos she captured in Czech + other parts of the world) & THE SINGING PILOT (love to see his amazing shots from the cockpit, TQSM for sharing those pictures)..  Handsome & comel adik2 I ni kan..!!


Thank You so much for your time guys.. Seronok dapat jumpa.. From alam maya to alam nyata.. To you both, "May your days be filled with happiness, success, great health & Rahmat Allah forever.."


Setapak..!! Dah habis Syawal namun tak salah kan kalau pi terjah kenkawan lama susah senang di Ho Chi Minh City dulu2..


Bandar Tun Hussin Onn..!! Kak Mai yg kurang sihat namun begitu dia sangat kuat.. Moga cepat sembuh & dipermudahkan semua urusan.. 


Tqsm Kiah beli banyak kuih dll.. Lama betul tak merasa limpahan macam2 kuih ni..


I ate a LOT.. SOTO AYAM..!!!


Sepang..!!! Melawat Pah yg juga kurang sihat tapi kuat semangat.. Banyak nya Pah masak..


Dalam pada kurang sihat, kami dijamukan dgn Mi Bandung dll yg sgt sedaappp.. Utk Pah, moga cepat sembuh & dipermudahkan semua urusan.. 

May our friendship last forever.. Aamiin..

4 comments:

Kakzakie Purvit said...

Indahnya pertemuan yg begini
Makanan sebenarnya no. 2 tapi bila bertemu itulah yg tak terucap indahnya

Hanis Amanina said...

nanti berkesempatan, saya up post jugak :D

i love how people manage to bring alam maya friend to reality. And they are almost the same as how we read on their writings :D Love you sis! Dan, mengubah jugak persepsi yang we can't believe people yg kita tak pernah jumpa. Alhamdulillah, you guys are awesome!

kakinakl said...

Hanis rupanya kenalan kamu, beliau juga salah seorang kenalan akak.

m.u.l.a.n said...

Kak Zakie: Mmg betol makanan tu kurang penting kan..

Hanis: Tqsm again sudi luangkan masa layan akak tua ini hehehe.. Take care & moga berjaya dunia akhirat

Kak Ina: Hehe kenalan dari dunia blog