Sunday, April 3, 2016

PULAU TENGGOL UNDERWATER..

ASSALAMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA.. Moga sentiasa sihat, dilindungi & dirahmati Allah.. 

Lama betol hajat nak bukak camera utk upload tapi tak kesampaian.. Baru ini aje nyer ada masa.. Fyi, apak & anak2 aje dalam air Laut China Selatan tu.. Omaknya merewang dgn kawan2 di Kerteh.. Sambungan kisah cuti sekolah baru2 ni "DISCOVER TENGGOL UNDERWATE" wacchhaaaa..


Apak amik foto anak2.. Testing camera baru.. Semua foto tak di-edit.. Masih belajar.. 


My amoi..


My aboy..


Amoi & Aboy..


Aboy amik foto apaknya..


Communicating in the water.. Jgn gaduh udah ler..


The kids with Uncle Tan yg sokmo dive jauh2..


Daddy..


Peace y'all..


Woaaahh jeles pulak tak join..


Kisah nya amoi di-follow oleh Batfish..


Besar jugak Batfish tu..


Mulanya excited..


Seronok kan ada ikan follow..


Wooaahh so close..


Daddy pulak mencari ikan celah2 batu..


Still following..


Lepas tu amoi jadi annoyed..


Takut pulak katanya.. Hahahaa layan aje lah..


Awesome..


Alhamdulillah weather & air bagus..


Tenggol memang amazing..


Daddy with makro picturenya..


Cantik..


Close up..


Never seen ni dalam air..


Hi Nemo..!!


Superb..


Bila lah kita nak jumpa ya..


Christmas Tree.. Macam treasure yg dicari dalam Law Of The Jungle (Korean channel tu)..


My aboy & amoi..


Upload aje lah sbb foto atas air memang tak banyak..


Alhamdulillah awesome & smooth semuanya..


Last lah ni foto di luar air hehehee..

6 comments:

Siqah Hussin said...

Cantiknya suasana dalam laut. Siap ada nemo haa. Gambar pun lawa-lawa. Tak edit pun dah lawa :)

Cheq Sue said...

Sis, suka saya tengok gambar2 ni. Lepas dendam nak dive tapi tak pernah dapat... gamaknya tahun ni kena ejas gi pulau gak la... boleh scuba ok dah kot

thatsofarah said...

Wah happeningnya satu family diving. Cantiknya belum pernah dive di tenggol.

Karukord jagau said...

bestnya ambik gambo dalam air...

Kesuma Angsana said...

Salam singgah & salam jumaat, maaf lama x jenguk N x terkejar nak baca n3 yg lain, wah bestnyer I sgt jeles okeyh he3

IBU SUNARTI DI KALIMANTAN said...

Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya dan bagi anda yg ingin seperti saya silahkan hubungi saja MBAH RAWA GUMPALA di 085==316==106==111




(((( BUKA BLO DANA GHAIB DAN NOMOR GHAIB MBAH RAWA GUMPALA ))))







Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya dan bagi anda yg ingin seperti saya silahkan hubungi saja MBAH RAWA GUMPALA di 085==316==106==111